Kako savršeno narezati cimet-rolice prije pečenja? Vrlo je jednostavno
TKO JE IKAD pokušao pripremiti cimet-rolice (ili bilo kakve slične rolice od dizanog tijesta), sigurno zna da je malo teže dobiti savršeno okrugle prereze na kojima se vidi svaki sloj. Nož tu jednostavno ne funkcionira dovoljno dobro, što zbog debljine, što zbog "visine" oštrice koja tijesto pomalo zgnječi te se slojevi zalijepe jedan za drugi.
Baš zato postoji jedno odlično rješenje koje će vam olakšati rezanje bilo kakvih rolica od dizanog tijesta, a to je čisti konac (ili konac za zube - obavezno pazite da bude onaj bez okusa, nikako mentol i slično). Stavite ga na mjesto gdje želite prerezati zarolano tijesto i samo stegnite. Kako točno odraditi ovo, možete pogledati i u videu ispod.
>> Recept za najbolje cimet-rolice
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
Ovo je .
Homepage nacije.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati