index.hr index.hr

  • Index Zid
  • Vijesti
  • Sport
  • Magazin
    • Magazin
    • Shopping
    • Ljubimci
    • Food
    • Mame
    • Auto
    • Fit
    • Chill
    • Horoskop
  • Oglasi
  • Recepti
  • Ostalo
    • Zaposli se na Indexu
    • Lajk.hr
    • Vježbe
    • Tečaj
    • TV program
    • Kino
    • Vrijeme
    • Kalendar
  • {{userInfo.Initials}}
    {{userInfo.FirstName}}
    {{userInfo.FirstName}}
    • Moj profil
    • Upravljanje računom
    • Odjavite se
Lažni pomfrit zdraviji je od klasičnog, a toliko ukusan da nećete primijetiti razliku

Lažni pomfrit zdraviji je od klasičnog, a toliko ukusan da nećete primijetiti razliku

OVA ZDRAVA i ukusna grickalica sa začinskim biljem i parmezanom savršena je kao prilog ili samostalno jelo.

19.11.2025.
4 neodoljiva recepta s mandarinama za slatku jesen, svi će ih obožavati

4 neodoljiva recepta s mandarinama za slatku jesen, svi će ih obožavati

STIGLA je sezona mandarina, donosimo 4 recepta za ukusne jesenske deserte: od Mileram torte i sočnog kruha do brzog kuglofa i zdrave rolade bez šećera.
19.11.2025.
Francuski kuhar: Ovu pogrešku većina ljudi ponavlja kada pripremaju odrezak

Francuski kuhar: Ovu pogrešku većina ljudi ponavlja kada pripremaju odrezak

FRANCUSKI kuhar Joel Mielle otkriva pravu metodu za savršen odrezak.
19.11.2025.
U centru Zagreba otvoren lokal posvećen soparniku, cijene se kreću već od 1.50 €

U centru Zagreba otvoren lokal posvećen soparniku, cijene se kreću već od 1.50 €

U SAMOM centru Zagreba, u Petrinjskoj ulici 28, otvoren je prvi zagrebački Soparnik To Go, specijalizirani lokal za najpoznatiji dalmatinski street food - soparnik.
19.11.2025.
Britanac koji 20 godina živi u Hrvatskoj otkrio gdje se u Zagrebu stvarno dobro jede

Britanac koji 20 godina živi u Hrvatskoj otkrio gdje se u Zagrebu stvarno dobro jede

PAUL Bradbury, britanski bloger koji već 20 godina živi u Hrvatskoj, nedavno je objavio video o najboljim restoranima u Zagrebu koje je posjetio otkako ovdje živi.
19.11.2025.
I vi držite maslac u hladnjaku? Evo zašto ne biste trebali

I vi držite maslac u hladnjaku? Evo zašto ne biste trebali

ČUVANJE maslaca na sobnoj temperaturi u pokrivenoj posudi čini ga mekšim.
19.11.2025.
Ovaj je sastojak puno bolja zamjena za klasični ekstrakt vanilije

Ovaj je sastojak puno bolja zamjena za klasični ekstrakt vanilije

OVAJ je sastojak idealan za kolače, ali i za obogaćivanje doručka poput grčkog jogurta ili zobene kaše.
18.11.2025.
Ne zahtijeva puno vremena, a osvojit će sve - čokoladna torta za svaku priliku

Ne zahtijeva puno vremena, a osvojit će sve - čokoladna torta za svaku priliku

RECEPT za čokoladnu mileram tortu s prhkim tijestom, bogatom kremom od pudinga i milerama te čokoladnom glazurom. Slastica savršena za svaku prigodu.
18.11.2025.
I vi kupujete ovu pizzu u pekarnici? Radi se prilično brzo i jednostavno

I vi kupujete ovu pizzu u pekarnici? Radi se prilično brzo i jednostavno

VRSTA pizze vrlo popularna u pekarnicama, a puno je bolja kada se radi kod kuće.
18.11.2025.
U zagrebačkom shopping centru rade vrhunske napoletane. Sigurno ću se vratiti

U zagrebačkom shopping centru rade vrhunske napoletane. Sigurno ću se vratiti

LOVAC na pizze posjetio je restoran i bar u shopping centru u samom centru Zagreba.
18.11.2025.
Ovo krepko jelo nekoć se jelo za doručak prije dana u polju - danas je dio tradicije

Ovo krepko jelo nekoć se jelo za doručak prije dana u polju - danas je dio tradicije

BOŠPOR je tradicionalno, gusto jelo na žlicu iz Sopja. Nekada doručak težaka, danas je cijenjeni specijalitet. Članak donosi jednostavan recept za pripremu ovog krepkog jela s dimljenom kobasicom.
18.11.2025.
Među prvima smo probali što će se jesti na Fuliranju, ponuda je opasno dobra

Među prvima smo probali što će se jesti na Fuliranju, ponuda je opasno dobra

FULIRANJE je već godinama gastronomski vrhunac Adventa, a tako će biti i ove godine
17.11.2025.
Kako vi kupujete namirnice? Ovako to rade nutricionisti

Kako vi kupujete namirnice? Ovako to rade nutricionisti

TRI REGISTRIRANE dijetetičarke dijele sedam praktičnih savjeta za zdraviju i ekonomičniju kupovinu namirnica, od provjere jedinične cijene do fleksibilnog planiranja obroka i kupovine.
17.11.2025.
Ovaj sir pobijedio je 5.200 drugih i proglašen je najboljim na svijetu

Ovaj sir pobijedio je 5.200 drugih i proglašen je najboljim na svijetu

JEDAN je sir proglašen najboljim na svijetu na natjecanju World Cheese Awards 2025. u Bernu, pobijedivši u konkurenciji od rekordnih 5.244 sira.
17.11.2025.
Bila je glavna namirnica vojnika Rimskog Carstva - jedete li je i vi?

Bila je glavna namirnica vojnika Rimskog Carstva - jedete li je i vi?

SOPA de Lentejas je krepka i hranjiva španjolska juha od leće, idealna za hladnije dane.
17.11.2025.
Njihov je panettone svake godine hit, a sada je ponovno u prodaji. Košta 39 eura

Njihov je panettone svake godine hit, a sada je ponovno u prodaji. Košta 39 eura

BOOGIE LAB i ove godine u ponudi ima blagdanski panettone.
17.11.2025.
Iskoristite povoljne sezonske namirnice za pripremu ovih preukusnih jela

Iskoristite povoljne sezonske namirnice za pripremu ovih preukusnih jela

AKO VAM ponestaje ideja što kuhati, a želite iskoristiti povoljne sezonske namirnice, imamo nekoliko ideja.
17.11.2025.
Piletina s 5 sastojaka po receptu Jamieja Olivera postat će vaš novi favorit

Piletina s 5 sastojaka po receptu Jamieja Olivera postat će vaš novi favorit

TAJNA je u panadi od kruha sa sjemenkama i preljevu od meda i limuna, što ga čini idealnim obrokom za cijelu obitelj.
16.11.2025.
Kanadske čokoladne kocke: Savršen kolač bez pečenja gotov u 20 minuta

Kanadske čokoladne kocke: Savršen kolač bez pečenja gotov u 20 minuta

OVAJ slavni kanadski desert, poznat i kao Nanaimo kocke, osvaja kombinacijom keksa, kokosa, kreme od vanilije i čokoladne glazure, a najbolji dio je što se ne peče.
16.11.2025.
Martha Stewart kune se u ovaj spektakularan trik za sočnu, pečenu puricu

Martha Stewart kune se u ovaj spektakularan trik za sočnu, pečenu puricu

KULINARSKA ikona Martha Stewart otkriva svoju metodu za sočnu puricu.
16.11.2025.
Najukusnija juha za hladne dane: Lagana, mirisna i puna domaćih okusa

Najukusnija juha za hladne dane: Lagana, mirisna i puna domaćih okusa

OVO JEDNOSTAVNO jelo gotovo je za sat vremena i idealno je za obiteljski ručak.
16.11.2025.
Svi kuhari omletu dodaju ovaj jedan sastojak za bogatiji okus

Svi kuhari omletu dodaju ovaj jedan sastojak za bogatiji okus

PROFESIONALNI kuhari otkrivaju da je tajna savršenog, kremastog omleta u maslacu.
16.11.2025.
Ovo su najčešće greške pri pripremi kuhanog vina kod kuće - i kako ih izbjeći

Ovo su najčešće greške pri pripremi kuhanog vina kod kuće - i kako ih izbjeći

JEDNOSTAVAN i brz recept za klasično kuhano vino s cimetom, klinčićima i narančom, idealan topli napitak za hladne zimske dane.
15.11.2025.
Deserti s jabukama gotovi u 30 minuta ili manje, odaberite svog favorita

Deserti s jabukama gotovi u 30 minuta ili manje, odaberite svog favorita

OD KLASIKA do brzih modernih slastica, pronađite inspiraciju za slatke trenutke.
15.11.2025.
Gurmansko jelo za posebne prilike: Pačji batak sa šljivama i pireom

Gurmansko jelo za posebne prilike: Pačji batak sa šljivama i pireom

OVAJ recept za pačje batke s timijanom i šljivama spaja fine dining i domaću kuhinju u savršenu ravnotežu okusa.
15.11.2025.
Hoće li se u hrvatskim restoranima ponovno govoriti hrvatski umjesto engleskog?

Hoće li se u hrvatskim restoranima ponovno govoriti hrvatski umjesto engleskog?

U BROJNIM hrvatskim restoranima i hotelima, ne samo na moru, engleski je unatrag nekoliko godina postao neslužbeni službeni jezik.
15.11.2025.
Meso iz pećnice vam uvijek ispadne presuho? Drugi put slijedite ove korake

Meso iz pećnice vam uvijek ispadne presuho? Drugi put slijedite ove korake

PEČENJE mesa u pećnici jedna je od onih vještina koja izgleda jednostavno, ali zapravo skriva mnogo tajni.
15.11.2025.
Španjolci jedu sve manje kruha, razlog bi vas mogao iznenaditi

Španjolci jedu sve manje kruha, razlog bi vas mogao iznenaditi

POTROŠNJA kruha u Španjolskoj pala je za 80 posto od 1960-ih - mlađi ga izbjegavaju, a zatvorene su četiri od deset tradicionalnih pekara.
15.11.2025.
Izbjegavate brašno? Imamo najsočniji čokoladni kolač - bez njega

Izbjegavate brašno? Imamo najsočniji čokoladni kolač - bez njega

JEDNOSTAVAN recept za sočan i bogat čokoladni kolač bez brašna. Ova dekadentna poslastica, slična brownieju, oduševit će sve ljubitelje čokolade. Priprema je brza, a rezultat neodoljiv.
14.11.2025.
Radite li krumpir ovako? Potječe iz Francuske i osvaja svakoga tko ga proba

Radite li krumpir ovako? Potječe iz Francuske i osvaja svakoga tko ga proba

OVAJ članak donosi jednostavan recept za pripremu klasičnog francuskog jela - gratiniranog krumpira. Saznajte kako od tankih ploški krumpira, vrhnja i sira napraviti kremasti prilog ili glavno jelo.
14.11.2025.
Hrvatski chefovi nominirani za prestižne međunarodne nagrade. Evo koji su

Hrvatski chefovi nominirani za prestižne međunarodne nagrade. Evo koji su

HRVATSKI chefovi su nominirani za prestižne međunarodne nagrade, pokazujući snagu domaće gastronomske scene.
14.11.2025.
Ljupka Gojić danas otvara pizzeriju na Knežiji

Ljupka Gojić danas otvara pizzeriju na Knežiji

LJUPKA Gojić Mikić otvara novu pizzeriju na Knežiji, osmislivši poseban koncept nazvan Pizzerija 14.
14.11.2025.
U Zagrebu je održan festival rakije - evo koja je pobijedila

U Zagrebu je održan festival rakije - evo koja je pobijedila

TREĆE izdanje ZGrappa festivala u Zagrebu okupilo je destilerije iz cijelog svijeta, s talijanskim partnerstvom u središtu pozornosti.
14.11.2025.
Hrskava domaća "poslastica" koja osvaja sve - savršena za hladne dane

Hrskava domaća "poslastica" koja osvaja sve - savršena za hladne dane

HRSKAVI snack koji se lako priprema, a osvaja svakoga tko ga proba. Prava domaća "poslastica" za hladnije dane.
13.11.2025.
Jedan od jednostavnijih kolača koji se nekoć radio u svakoj kući

Jedan od jednostavnijih kolača koji se nekoć radio u svakoj kući

RECEPT za klasičnu pitu od jogurta s modernim dodatkom kakaa. Prhko tijesto i lagani, osvježavajući nadjev čine ovaj kolač idealnim desertom za svaku prigodu. Jednostavna i brza priprema.
13.11.2025.
Talijanska kuhinja na rubu povijesnog priznanja, mogla bi se naći na listi UNESCO-a

Talijanska kuhinja na rubu povijesnog priznanja, mogla bi se naći na listi UNESCO-a

TALIJANSKA kuhinja je korak bliže upisu na UNESCO-ov popis nematerijalne baštine nakon pozitivne ocjene tehničkog odbora.
13.11.2025.
Piletinu na ovaj način sve su bake pripremale zimi, imamo tradicionalan recept

Piletinu na ovaj način sve su bake pripremale zimi, imamo tradicionalan recept

KLASIČAN recept za pileći paprikaš, krepko jelo idealno za hladnije dane.
13.11.2025.
Tko je bio lord Sanwich, čovjek po kojemu je nazvano najpoznatije jelo na svijetu

Tko je bio lord Sanwich, čovjek po kojemu je nazvano najpoznatije jelo na svijetu

IME KOJE danas povezujemo s najpoznatijim brzim obrokom na svijetu, sendvičem, potječe od britanskog aristokrata Johna Montagua, 4. grofa od Sandwicha.
13.11.2025.
Sočni kolač s mandarinama i orasima pripremat ćete još sto puta, imamo recept

Sočni kolač s mandarinama i orasima pripremat ćete još sto puta, imamo recept

OTKRIJTE recept za sočan i mirisan kolač s mandarinama i orasima. Idealan jesenski desert, jednostavan za pripremu, savršen uz kavu.
13.11.2025.
Prijavite se
Brza prijava
(traje par sekundi)
Facebook Google
Prijava emailom
Ako već niste registirani, poslat ćemo vam email s linkom za nastavak registracije.
Kreiranjem i prijavom na račun slažete se s našim
Uvjetima korištenja i Pravilima o privatnosti
  • Vijesti
  • Svijet
  • Hrvatska
  • Regija
  • Zagreb
  • Nesreće i kriminal
  • Znanost
  • Kalendar
  • Afere
  • Sport
  • Nogomet
  • Dinamo
  • Hajduk
  • SHNL
  • Košarka
  • Borilački sportovi
  • Ostali sportovi
  • Magazin
  • Shopping
  • Ljubimci
  • Food
  • Mame
  • Auto
  • Fit
  • Chill
  • Horoskop
  • Plus
  • Oglasi
  • Recepti
  • Lajk.hr
  • Vježbe
  • Odgovori
  • Kalendar
  • Info
  • Tečaj
  • TV program
  • Kino
  • Vrijeme
  • RSS
  • PRATITE NAS
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • TikTok
  • Pošaljite nam vijest
  • Newsletter
  • Oglašavanje
  • Zaposli se na Indexu
  • Kontakt
  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Postavke kolačića
  • © 2025 Index