Taylor Swift prošetala u čizmama iz 2010. Nekima su hit, a nekima prava katastrofa

Foto: Profimedia/zalando.hr/jeffreycampbellshoes.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Čizme koje su nekad bile proglašene "najružnijima na svijetu" ponovno su postale popularne, a velik dio zasluga ide Taylor Swift.

Taylor je nedavno viđena kako uživa na večeri u New Yorku s prijateljicom Gigi Hadid. Nosila je gležnjače Vivienne Westwood sa zmijskim uzorkom, koje nas iznimno podsjećaju na popularne Lita čizme brenda Jeffrey Campbell. One su stekle veliku popularnost među slavnim osobama u ranim 2010-ima.

Mnoge poznate osobe, kao npr. Lindsay Lohan i Demi Lovato, nosile su Lita čizme, a i brojne modne blogerice su ih obožavale. Imale su debelu platformu i dolazile su u raznim bojama i uzorcima, što ih je činilo zaista posebnima.

Iako su neki ljudi voljeli Lita čizme, drugi su ih smatrali užasnima, a Daily Beast ih je nazvao "najružnijom obućom na svijetu". Lita čizme pojavile su se 2010. godine u jarkoj žutoj boji, a ime su dobile po pjevačici Liti Ford iz grupe The Runaways.

Vraćaju se na modnu scenu

Ove godine Jeffrey Campbell je najavio povratak Lita čizama, ali su se na police vratila samo četiri stila. Brend je izjavio da su odlučili ponuditi ove čizme zbog ponovnog interesa za retro stilove. 

U posljednje vrijeme Lita čizme postaju sve prisutnije na TikToku, a nakon što je Taylor odabrala slične, možemo očekivati da će njihova popularnost dodatno rasti.

Jeffrey Campbell, Lita čizme, 180.95 eura
Zalando, Jeffrey Campbell, Gležnjače s vezicama, od 168.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.