"Predivno": Tamnoplavi nokti Hailey Bieber oduševili žene

Foto: Instagram/amazon.de/lijepa.hr/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANIKURE Hailey Bieber često postanu viralna senzacija - od glazirane kojom je 2022. osvojila internet do previđanja, ili bolje rečeno, postavljanja trendova za jesen. Dok su mnogi tek počeli prihvaćati smeđe tonove na noktima, Hailey je pripremila nešto novo.

Ovog puta pokazala je koja će nijansa uz smeđu dominirati ove jeseni i zime. Riječ je o dubokoj, sjajnoj tamnoplavoj boji koja se lijepo prelijeva pod svjetlom. Nema sumnje da ćemo ovu boju viđati posvuda.

"Obožavam"

Njezina manikerka Zola Ganzorigt podijelila je na Instagramu fotografije nove manikure uz opis "ponoćna mantra za jesen", što je referenca na nijansu laka - OPI Midnight Mantra. Tamnoplava je savršena za hladnije jesenske dane, a u ovom slučaju je i slatka posveta Haileynom i Justinovom sinu Jacku, čije je srednje ime Blues.

"Spas svake nove mame: manikura", "Predivno! Obožavam plave nokte, a ona sjaji!", "Evo stiže još jedan trend za nokte! Obožavam!", "Prekrasni plavi nokti", "Obožavam tu boju", samo su neki od komentara ispod objave. 

Ako želite ovakvu manikuru napraviti kod kuće, ispod smo izdvojili lakove u takvoj boji. 

Lak za nokte OPI, Midnight Mantra, Amazon, 16.33 eura
Lak za nokte Essie, 400 Caviar Bar, Lijepa.hr, 13.81 euro
Lak za nokte essence, 61 wavy BABY, 8 ml, dm, 1.70 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.