H&M ima duplić hit torbice koja je pokorila društvene mreže

Screenshot/Foto: TikTok/maison-alaia.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MALA crna torbica je poput male crne haljine, komad koji dobro izgleda kad se želite dotjerati, a niste sigurni što odjenuti i kako sve iskombinirati. Na društvenim je mrežama trenutno velik hit Alaïa Le Teckel torbica koja je dostupna u nekoliko boja, no upravo je crna najtraženija.

"Preslatka je"

Žene su na TikToku pokazale kako nose Le Teckel torbicu, odnosno s kojim je odjevnim komadima kombiniraju. Navele su da su jako zadovoljne kvalitetom. Pokazale su i da u nju stane više nego što se možda čini na prvi pogled.

@fakander PLUS my phone! Shes small but mighty my #alaia #leteckel ♬ long way 2 go remix - oriaology.🖤
@anouk.yve Current it bag: The Alaï Le Teckel bag review #review #itbag #designerbag #alaia #parisianstyle #style #bag ♬ Chill Vibes - Tollan Kim
@estelavilar Unbox the Alaïa Le Teckel bag with me 🎀💌 #unboxing #alaia #leteckelbag #fashioninspo ♬ Feel It - Cupidon & Milaa

"Savršena je, detalji na njoj su preslatki", "Preslatka je", "Svoju sam kupila još u veljači i tako je podcijenjena. Savršena crna torbica za svaku priliku", "Sviđa mi se", glase komentari na njihove objave.

Le Teckel torbica, mala, Alaïa, cijena je 1900 eura
Le Teckel torbica, srednja, Alaïa, cijena je 2100 eura

Ova torbica iz H&M-a nešto je prostranija od torbe Alaïa Le Teckel. Napravljena je od poliuretana i poliestera, uključujući 5% recikliranog poliestera. Najbolje od svega je što košta tek 22.99 eura.

Torbica, H&M, cijena je 22.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.