Nisu adidas ni Nike: Hrvatice sve više biraju ovaj brend tenisica

Foto: Josip Moler / CROPIX

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TENISICE su jedan od najomiljenijih komada obuće mnogih, i to s dobrim razlogom - udobne su i praktične i lako ih je kombinirati s raznim odjevnim stilovima. To je pokazala i jedna mlada Hrvatica koja je pozirala fotografu na zagrebačkoj špici u plavom Diesel pletenom kompletu, sastavljenom od veste i suknje, te tenisicama.

Posebnu pažnju privukle su nam upravo tenisice koje je nosila, budući da ih u zadnje vrijeme često viđamo na Hrvatima. Nedavno smo ih primijetili u jednom zagrebačkom šoping-centru u par navrata, najviše na mlađim Hrvaticama, a često su se mogle vidjeti i na zagrebačkoj špici ovog proljeća. Radi se o modelu Total White 3.0 Off-Court marke Off-White.

Inspirirane su košarkaškim stilom

Prema brendu, ove su tenisice inspirirane košarkaškim stilom. U potpunosti su bijele, izrađene od kombinacije kože i tkanine s robusnim gumenim potplatom. Na jeziku se ističe narančasti detalj s oznakom ©2013 i citatom Off-White c/o Virgil Abloh.

Na vanjskoj strani tenisica vidljiv je prepoznatljiv logo Off-White, a debele bijele vezice s natpisom Shoelaces dodatno naglašavaju njihov izgled. Zbog upadljivih narančastih detalja, ove su tenisice lako prepoznatljive. Cijena im iznosi 590 eura, a možete ih pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.