Severina oduševila u izazovnim trapericama s izrezima: "Bože, sve ti stoji"

Foto: Instagram/mugler.com/ssense.com/farefetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je prije nekoliko dana nastupala u Sloveniji u mjestu Rogatec, a za tu prigodu odabrala je upečatljivu kombinaciju, koja se sastojala od traperica s izrezima i prozirnim tilom, sive majice kratkih rukava, srebrnog remena i srebrnih sandala. Hlače su definitivno bile zvijezda outfita, a mnogi pratitelji pjevačice komentirali su da su im fantastične.

"Hlače su top"

"Vrh", "Vau", "Hlače su top", "Sjećam se tih hlača, top", "Predivna si", "Sjajiš", "Super noge", "Top, top", "Diva", "Kakva linija", "Bože, sve ti stoji. Sve je top na tebi. Severina vrh", samo su neki od komentara ispod njezine objave na Instagramu u kojoj pozira u kupaonici, odnosno dijelu s tuševima. 

Severina je objavila još nekoliko fotografija s nastupa, kao i video, a neke pratitelje zanimalo je odakle su te traperice.

Mugler traperice

Riječ je o Mugler trapericama s velikim izrezima, koji otkrivaju kožu. Izrađene su od rastezljivog trapera srednje plave boje, a u izreze je ušiven poluprozirni najlonski til, što stvara atraktivan i nekonvencionalan efekt izloženosti kože.

Na službenoj stranici brenda više nisu dostupne, no slični modeli još su u ponudi. Na stranici SSense pronašli smo iste traperice kakve je Severina nosila, trenutno na dobrom popustu, no dostupno je svega nekoliko veličina. Pogledajte ih ispod.

Traperice Mugler, SSense, cijena na sniženju je 314 dolara (282 eura)

Slični Mugler modeli

Traperice Mugler, 790 eura
Traperice Mugler, Farefetch, 818 eura

Podsjetimo, još jedna Severinina modna kombinacija nedavno je privukla pažnju. Naime, nastupila je ranije ovog mjeseca u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, a pažnju su ukrale crvene tajice-čizme brenda Balenciaga koje je nosila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.