Treninzi koje želite izbjeći ako vam je cilj gubitak kilograma

Foto: Instagram

OTKRIO je to celebrity trener Harley Pasternak.
 
Ako ste tek krenuli ili tek krećete u borbu s kilogramima koji su se nakupili tijekom bezbrižnog ljetnog odmora, onda biste trebali znati koje treninge izbjegavati ako želite ukloniti masne naslage.
 
Naravno, jako je bitno da radite po programu koji vam je primjeren i koji vam se sviđa, no kako otkriva Harley, joga i pilates neće vam previše pomoći u topljenju masnih naslaga.
 
Harley je izjavio kako ga izrazito živcira trend popularnosti ovih programa, kada je riječ o gubljenju na težini, a objasnio je i zašto.
 
"Naravno da ti treninzi imaju svoje prednosti kao što su snaga, definiranje oblika tijela, tonus i fleksibilnost, no ništa od toga neće biti dovoljno učinkovito ako želite smršaviti", započeo je.
 
Umjesto toga, Pasternak preporučuje aktivno gibanje i hodanje, a dodatno ističe kako je dnevno hodanje jedna od izrazito dobrih tjelovježbi za gubljenje kilograma.
 
Malo kardija, malo rada s težinama i puno strpljenja pa rezultati neće izostati. To nipošto ne znači da ne biste trebali ići na jogu ili pilates, no svakako odaberite i nešto aktivnije oblike treninga kako biste postigli svoj cilj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.