Chef Marin Rendić otkriva recept za brze tacose, pogledajte video
 
        NAŠ POZNATI chef Marin Rendić pripremio je za vas sjajne tacose u kojima ćete uživati. Priprema je jednostavna pa se možete odvažiti i pripremiti ovaj recept već danas.
Kako izgleda realizacija zanimljivih tacosa od Iceberg salate s mladim graškom, piletinom i rajčicom pogledajte u videu.
Sastojci za 4 osobe:
- 1 veća glavica Iceberg salate
- 0,15 kg graška
- 0,30 kg (rezana na kockice) rajčice
- 1 komad koromača (rezan na trakice)
- 0,60 kg piletine (na kockice)
- soya sauce
- med
- maslinovo ulje
- sok limete
- sol
- papar
- majoneza
- crvena chilli paprika
Priprema
- Meso marinirajte u soyi, medu i maslinovu ulju.
- U majonezu dodajte chilli i izmiksajte štapnim mikserom ili u blenderu.
- Meso začinite sa soli i paprom i ispecite ga u tavi na malo maslinova ulja.
- U zdjelu dodajte skuhani grašak, koromač, rajčicu i piletinu. Začinite sve sa sokom od limete, maslinovim uljem, soli i paprom.
- Sve zajedno izmiješajte i servirajte na oprane listove salate. Po svemu dodajte majoneze od chilija.
Dobar tek!
> VIDEO Poznati chef pripremio musaku koju ćete obožavati, donosimo recept
Sadržaj donosi Index u suradnji s Plodinama te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.
        
        Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
        
     
        Ovo je .
            Homepage nacije.
        
        
        Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
    
    
        
        Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
    
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                 
                                 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        