Što skuhati nakon posla? Tri ideje za toplu večeru koja će biti na stolu za pola sata

NAKON napornog radnog dana, malo tko ima volje provesti sate u kuhinji. Ipak, to ne znači da se morate odreći toplog, ukusnog i domaćeg obroka. Dobra vijest je da uz malo organizacije i pravih recepata, večera može biti na stolu za manje od pola sata. U nastavku donosimo tri jednostavne ideje koje će vam uštedjeti vrijeme, a ipak pružiti užitak kuhanja i zajedničkog obroka.
1. Piletina Alfredo
Piletina Alfredo je poznato pseudotalijansko jelo koje zapravo potječe iz SAD-a. Prilično je jednostavno za pripremu i sve se radi u jednoj tavi, a cijeli recept pronađite ovdje.
2. Juha od leće i slanine
Donosimo vam recept za ukusnu i zasitnu juhu od leće i slanine koja je gotova za samo pola sata! Po želji juhu možete usitniti štapnim mikserom kako biste dobili kremastu teksturu, a recept je ovdje.
3. Salisbury odrezak s umakom od gljiva
Salisbury odrezak je odličan način za pretvaranje obične goveđe pljeskavice u nešto nevjerojatno. Ovaj recept za sočnu pljeskavicu s umakom od gljiva isprobali su svi, a recept je ovdje.

bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati