Bake kuhaju: Božica iz Ličkog Petrovog sela pokazala nam je kako napraviti ljevaču
Tekst se nastavlja ispod oglasa
BAKA BOŽICA uz Ličkog Petrovog Sela nedaleko od Plitvičkih jezera pokazala nam je kako napraviti tradicionalnu ljevaču.
Za ljevaču bake Božice trebat će vam jaja, sol, šećer, ulje, mileram, tekući jogurt, mlijeko, kukuruzno i glatko brašno te prašak za pecivo, a detaljan postupak možete pogledati ovdje.
P.S. Ljevaču je najbolje jesti uz domaći kravlji sir ili sir škripavac.
Dobar tek želi vam baka Božica!
***
Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan. Recepte možete pratiti i na YouTube kanalu Index Recepata - pretplatite se na kanal kako vam nijedan ne bi promaknuo.
Ovo je .
Homepage nacije.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati