fa kup

VIDEO Nevjerojatan kiks golmana Cityja. Poklonio je gol Liverpoolu

Foto: Profimedia

TJEDAN dana nakon fantastičnog derbija u Premier ligi, Manchester City i Liverpool su se sastali u polufinalu FA kupa. Jurgen Klopp je na Wembley izveo najjaču postavu koja je već u 17. minuti vodila 2:0. U 9. je za vodstvo zabio Ibrahima Konate, a prednost Liverpoola povećao je osam minuta kasnije Sadio Mane nakon katastrofalne reakcije Cityjeva rezervnoga golmana.

John Stones vratio je laganu loptu Zachu Steffenu koji ju je potpuno neobjašnjivo predugo držao u nogama. Kad je odlučio dodati na stranu Mane je uklizao i zakucao loptu u gol na užas Cityjevih navijača i igrača. Tako je Liverpool odmah na početku došao do velikog vodstva i nada se ulasku u finale u kojem bi mogao igrati s boljim iz susreta Chelseaja i Crystal Palacea.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVA DVA GOLA LIVERPOOLA PROTIV CITYJA

Inače, Ibrahima Konate je do prije deset dana zabio samo četiri gola u karijeri, da bi u zadnja tri nastupa za Liverpool zabio po jedan. Bio je strijelac u obje utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Benfice (3:1, 3:3), a danas je zabio i Cityju. Debakl Cityja u prvom poluvremenu potvrdio je Sadio Mane krasnim golom za 3:0 u 45. minuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.