Nokti s motivom voća su jedan od najtraženijih trendova ovog ljeta

Foto: Instagram/dm.hr/temu.com/essence.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO vas zanima koja će vrsta manikure dominirati ovoga ljeta, na pravom ste mjestu. Prema izvještaju o ljetnim trendovima na Pinterestu, voćni nokti trenutno su u središtu pažnje.

Platforma je zabilježila značajan porast interesa za manikure s motivom voća, s povećanjem od 175% u travnju 2024. u usporedbi s travnjem 2023. Posebno su popularni nokti s motivima jagoda, s porastom pretraga od 240%, dok su nokti s borovnicama i grejpom zabilježili poraste od 196% i 194%.

Ove manikure pridružuju se popularnim manikurama s motivima trešanja, koje su svako ljeto hit, kao i citrusnim noktima, koji su prošle godine bili iznimno popularni. Ako želite prigrliti ovaj voćni trend na svojim noktima, u nastavku donosimo nekoliko fotki koje vam mogu poslužiti za inspiraciju. Ispod smo naveli proizvode s kojima možete napraviti ovu manikuru kod kuće.

Evo kako kreirati ovakvu manikuru kod kuće

Ako ne želite otići u salon za ovakvu manikuru, postoje naljepnice za nokte s motivima voća koje omogućuju postizanje ovog izgleda kod kuće. Prije nanošenja naljepnica trebate pripremiti nokte i odlučiti želite li nanijeti sloj boje ili samo proziran podlak. Nakon toga nalijepite naljepnice i nanesite sloj nadlaka za sjaj i dugotrajnost.

Ako odlučite nalakirati nokte prije nanošenja naljepnica, vibrantne boje voća najbolje se slažu s neutralnim bazama - poput boje kože, pastelnih nijansi ili mliječno bijelih. U nastavku smo izdvojili nekoliko naljepnica kojima možete ukrasiti svoje nokte voćnim motivima.

trend !t up multitalent lak za nokte 6in1, 10.5 ml, dm, 1.95 eura
Lak za nokte Catrice, 10.5 ml, dm, 3.90 eura
Naljepnice za nokte, trešnje, Temu, cijena na popustu je 4.48 eura
Naljepnice za nokte, jagode, Temu, cijena na popustu je 0.87 eura
Naljepnice za nokte, borovnice, Temu, cijena na popustu je 2.98 eura
Naljepnice za nokte, marelice, essence, 1.60 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.