"Spašava život": Popularna tiktokerica otkrila koji proizvod koristi da prekrije akne

Foto/Screenshot: sephora.fr/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ALIX Earle, jedna od najpoznatijih tiktokerica, nedavno je podijelila svoj trik za prikrivanje akni koji je brzo privukao pažnju među njezinim pratiteljima. U videu objavljenom 22. rujna pokazala je kako koristiti Nars Soft Matte Complete korektor za učinkovito prikrivanje nesavršenosti na koži.

@alixearle

Idk why i didnt use this sooner. Been using for over a month now & it helps sm with covering my breakouts ❤️👏🏻 linked in my amazon storefront

♬ Good Luck, Babe! - Chappell Roan

U svom videu Alix je prvo podigla glavu kako bi pokazala prištiće na čeljusti, a zatim je nanijela korektor koristeći malu Saie četkicu. "Koristim pahuljasti kist da ga izblendam", napomenula je. Također je istaknula da korektor uvijek stavlja prije ostatka šminke, kako bi stvorila ravnomjernu bazu za make-up, te priznala da ga koristi više od mjesec dana.

NARS Soft Matte Complete korektor, 38 eura

Ovo nije prvi put da Alix otvoreno govori o borbi s aknama

Ovaj video izazvao je lavinu pozitivnih komentara, a mnogi pratitelji su joj zahvalili na korisnom savjetu. "Hvala ti", "Kunem se u ovaj korektor", "Koristim ga već dugo, ne laže vam", "Ovaj korektor spašava život", "Idem ga odmah kupiti", pisali su ispod videa. Alix je također istaknula da je korektor "puno gušći od drugih", što mu daje prednost u prekrivanju akni.

Ovo nije prvi put da Alix otvoreno govori o borbi s aknama. Ranije ovog mjeseca podijelila je svoje iskustvo s bolnim prištićima na čeljusti i naglasila koliko je važno biti iskren o problemima s kožom. Alix ne samo da daje korisne beauty savjete već i pokazuje da je normalno suočavati se s izazovima u njezi kože, potičući svoje pratitelje da se osjećaju sigurnima u vlastitoj koži.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.