Narciso Rodriguez ima novi miris. Žene pišu: Zaljubljena sam

Foto: Narciso Rodriguez

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NARCISO Rodriguez predstavio je novi parfem All of Me Eau de Parfum Intense, koji je nova i snažnija interpretacija postojećeg cvjetnog mirisa All of Me. Bočica parfema vrlo je slična bočici All of Me, ali tamnije je boje te daje do znanja da je ovaj miris intenzivniji.

"Prekrasan, moćan"

Note koje krase ovaj snažni cvjetni miris su crni iris, jasmin sambac, ruža, geranij, tuberoza, srce mošusa, mahuna vanilije i sandalovina, a upravo je vanilija ojačala prepoznatljive akorde ruže i geranija.

"Prekrasan, moćan, prepoznatljiv, zavodljiv, hrabar, moderan, jedinstven", riječi su koje je sam Narciso Rodriguez iskoristio kako bi opisao novi parfem u intervjuu za Wonderland.

"Predivan miris", "Izgleda veličanstveno", "Zaljubljena sam u ovaj miris", "Jedva ga čekam isprobati", "Prekrasan", "Pored mene je, obožavam ga", "Ponosna sam", glase neki od komentara na Instagramu brenda.

Narciso Rodriguez All of me Intense, Sephora, cijena je od 89 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.