Svi pričaju o vrećama za sjedenje Bottega Veneta

Foto: Bottega Veneta

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOTTEGA Veneta nedavno je održala reviju na Tjednu mode u Milanu, a mnoge je iznenadila njihova ograničena kolekcija vreća za sjedenje The Ark. Vreće su u obliku životinja, a na Tjednu mode ih je predstavljeno 15.

"Odmah te razoružaju"

Na ovim su vrećama sjedili uzvanici revije brenda i njihove snimke su preplavile društvene mreže te su postale pravi hit.

@oldloserinbrooklyn This is the cutest seating ive ever seen at a fashion show 🥹 #bottegaveneta #milanfashionweek #fashionweek ♬ Circus - Britney Spears
@ly.as0 The #bottegaveneta seats are so cutesyyyyyy #mfw ♬ son original - lyas

"Ovo je tako slatko, odmah te razoružaju i moraš se dobro provesti", "Zamišljam Annu Wintour kako sjedi u jednoj", "Izgledaju tako udobno", "Trebam jednu", "Kao da radiš u start-upu u južnoj Jakarti", "Zaljubljena sam", glase neki od komentara na objave.

Među predstavljenim oblicima vreća za sjedenje su pas, panda, zec, ptica, zmija, bubamara, kokoš, dinosaur, vidra, slon, mačka, lisica, medvjed, konj i kit. Vreće su izrađene od kože.

Ograničene količine vreća za sjedenje The Ark već su dostupne u službenom Bottega Veneta webshopu, a svaka životinja bit će dostupna u samo dva primjerka. Veće vreće koštaju 8000 eura, a manje 6000 eura. Neke su već rasprodane.

The Ark će zatim biti dostupan na Design Miamiju u prosincu, gdje će se prodavati samo svjetlosivi zec i bijela kokoš. Tijekom sljedećih šest mjeseci kolekcija će se nastaviti prodavati u malim količinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.