Znamo gdje za Advent kuhaju Marin Medak, Mario Mihelj i Melkior Bašić

Foto: Slatki Zrinjevac

ZAGREBAČKI park Zrinjevac od 29. studenog do 7. siječnja ugostit će ugostitelje i male obrtnike, u sklopu zagrebačkog Adventa.

Od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 23 sata, petkom od 12 do ponoći, subotom od 10 do ponoći te nedjeljom od 10 do 23 sata, posjetitelji mogu vidjeti što je pripremio organizacijski tim RougeMarina zagrebačkog ugostitelja Marina Medaka. Odlučili su organizirati advent na tzv. Slatkom Zrinjevcu.

Marin Medak ponosan je na prvi održivi festival - Slatki Zrinjevac. Baš kako to čine velike europske metropole, uvodi upotrebu porculanskih šalica, kako se ne bi stvarao suvišan otpad. Šalice će se kupovati, a možete ih vratiti ili zadržati za uspomenu. 

Buncaš, Grahos vojnički grah, Kaiser kobasica, “Vruća Talijanka i Španjolka”, talijanska porchetta, kobase na milijun načina uz više prstohvata začina te Crunchy Beef Empanada samo su neka od jela koja će se ondje nuditi.

Bit će i slatkog - kroštule, christmas pudding, Božićna palačinka, churrosi, domaće fritule po bakinoj recepturi, prženice s finim umacima, a za sve uz chefove Mihovila Rosu, Damira Baju, Zvonimira Štrka, Marija Mihelja, Melkiora Bašića, Marina Medaka te pekara Karla Vulina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.