Iz Esplanade objavili novi meni, pogledajte što pripremaju

Foto: FB/Esplanade

ZAGREBAČKI Esplanadin Le Bistro objavio je novi zimski jelovnik.

"U Le Bistrou se nešto novo kuha! Planirajte svoja zimska druženja u toplom ozračju pariškog šika uz nove okuse i fantastična jela s à la carte jelovnika koji potpisuje chefica kuhinje Ana Grgić Tomić.

Crna kvinoja i marinirana buča s medom, jadranski škampi i fregola s lisičarkama, marmelada od mrkve i snijeg od jogurta, kroket s confitom od patke, ravioli s dimljenom pastrvom i skutom, krem juha od kukuruza s mariniranim kozicama, rižoto s kruškama, kremom od plavog sira i gelom od šipka, svinjska plećka s umakom od tamnog piva i meda, file pagara s raštikom i čičokama - privlačni sezonski sastojci u Aninim kreativnim spojevima oduševit će i najizbirljivija nepca.

Prepustite se malim životnim radostima, probranoj selekciji vina i pjenušaca na čaše i šarmantnom ozračju ovog kultnog zagrebačkog restorana", poručuju.

Le Bistro je otvoren svaki dan od 9 do 23 sata, à la carte menu poslužuje se od 12 do 22:30.

Cijeli siječanj Dani štrukla

Podsjećamo, početkom siječnja u Esplanadinom Le Bistrou počeli su Dani štrukla, inače vrlo poznate delicije iz slavnog zagrebačkog hotela. Ručno ih mijese, razvlače i pune i već jako dugo ne silaze s menija Esplanadinih restorana, no do kraja siječnja ih prodaju po nešto povoljnijoj cijeni. Dvije porcije zapečenih štrukla koštaju 16 eura.

"Promotivna akcija Dani Esplanadinih štrukli traje od 6. do 31. siječnja 2023. i odnosi se isključivo na konzumaciju dvije porcije zapečenih štrukli u restoranu Le Bistro u promotivnom iznosu od 16 € (120,55 kn). Svaka porcija sadrži dva komada štrukli. Redovna cijena jedne porcije iznosi 11,28 € (85 kn). Promocija se ne odnosi na kupovinu zamrznutih štrukli ili štrukli za van", poručili su iz Esplanade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.