Uskoro dostupan: Grudnjak bez kojega će trening postati nezamisliv!

Foto: Pinterest

POJAVA potrebe žena za pridržavanjem njihovih grudi datira još iz 14. stoljeća kada su u navedenu svrhu koristile korzete.

Prvi grudnjak proizveden je u Engleskoj 1966. godine, a bio je načinjen od svile i žice.

Kako su se grudnjaci tijekom povijesti mijenjali, tako je 1920. godine došlo do pojave topića kojima je svrha bila stisnuti ženske grudi kako bi se postigla dječačka figura.

Kraj šezdesetih godina obilježen je paljenjem grudnjaka od strane hipija te se početkom sedamdesetih godina u modu ponovno vratila dječačka figura. Možemo reći kako je to razdoblje pojave sportskih grudnjaka. 
 
Tijekom vremena  sportski su se grudnjaci značajno mijenjali. 

Od ovog proljeća dostupan će biti OMbra, sportski grudnjak visokih performansa. 
 

Ovaj sportski grudnjak dizajniran je s ciljem mogućnosti praćenja disanja, otkucaja srca, utroška kalorija i izdržljivosti.

Za navedene funkcije OMbra sportskog grudnjaka zaslužen je ugrađeni biometrijski čitač.
 
Ovaj grudnjak u suradnji s vašim pametnim telefonima pratit će vas tijekom izvedbe sportskih aktivnosti, odnosno, treninga. 
 

Zahvaljujući ovom grudnjaku u svakom trenutku trebale biste znati trebate li pojačati kontrakciju i intenzitet izvedbe vježbi te kada biste trebale smanjiti intenzitet vaše fizičke aktivnosti. 
 
Ovaj grudnjak trebao bi vam pristajati kao saliven zbog izrazito kvalitetne tkanine, podesivih naramenica te oblika koji potiče ispravno držanje.
 

Ukoliko vam treba i dodatan poticaj kako biste se odlučile nabaviti ovaj sportski grudnjak napominjemo kako je isti moguće prati u perilici za rublje.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.