Transformacija koja mami uzdahe: Junak akcijskog filma otkrio kako je isklesao tijelo

BOLLYWOODSKA zvijezda, glumac Arifin Shuvoo, otkrio je promjene koje je napravio kako bi postigao transformaciju koja mami uzdahe.

Pripremajući se za snimanje svog novog akcijskog filma Mission Extreme, odlučio je iskoristiti priliku i postići apsolutno najbolju moguću formu. Na početku putovanja težio je 95 kilograma koje je dosegnuo kada se namjerno udebljao za svoj prethodni film, Ahaa Re.

"Izgubiti te kilograme i transformirati tijelo za samo devet mjeseci činilo se nemogućim", priznao je u svom novom YouTube videu.

Zato, kako bi započeo proces sagorijevanja masti, odmah je promijenio način prehrane i počeo se baviti kardio treninzima, uključujući trčanje i veslanje.

"U početku sam imao vrlo nisku izdržljivost, jer nikada nisam radio takve treninge", kaže.

Kako su treninzi odmicali, Shuvoo je u svoju rutinu uveo trening s utezima.

"Mislio sam da nikada neću moći podići toliku težinu", kaže: "Nakon nekog vremena shvatio sam da zapravo mogu dizati i teže utege."

Međutim, ozlijedio se baš kad je počeo vidjeti prve fizičke rezultate i osjećati samopouzdanje tijekom izvođenja vježbi. Dizanje teških utega dovelo je do opetovanog oštećenja tkiva, uzrokujući izuzetno bolno oticanje koljena i gležnja.

"Očito sam vršio pritisak na već oštećene stanice tkiva", kaže.

Bio je prisiljen prekinuti treninge na četiri mjeseca dok se oporavljao.

"Trening je bio strogo zabranjen jer nisam mogao ni ustati", ispričao je.

Kada su mu liječnici rekli da nakon ozljede više ne bi trebao prihvaćati uloge akcijskih junaka, pao je u depresiju.

"Nisam htio odustati bez pokušaja, morao sam barem pokušati. Bio sam odlučan", kaže: "Odlučio sam ponovno početi trenirati. Ovaj put smo odlučili prekinuti vježbe za noge i donji dio tijela te započeti s gornjim dijelom tijela... Nisam mogao odustati na pola puta, želio sam još malo pogurati."

Devet mjeseci nakon početka transformacije, Shuvoo je bio spreman za svoju novu ulogu: imao je 82 kilograma, izgubio je salo na trbuhu i zamijenio ga isklesanim trbušnjacima te isklesao mišiće na prsima, ramenima, leđima i rukama, piše Men's Health.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.