Raspao se slavni redateljski duo koji je režirao hit triler Uncut Gems

Foto: EPA

Slavna redateljska braća, Benny i Josh Safdie, odlučila su da više neće režirati zajedno, potvrdio je Benny Safdie u intervjuu za Variety.

Braću Safdie najbolje poznajemo po kriminalističkom trileru Uncut Gems iz 2019. godine, u kojem su glumili Adam Sandler, Julia Fox, LaKeith Stanfield i Idina Menzel. Film je pokupio pozitivne kritike i postao jedan od najuspješnijih filmova studija A24.

Poznati redatelji režirali su i film Good Time, u kojem glumi Robert Pattinson. Film se 2017. godine natjecao za Zlatnu palmu na Filmskom festivalu u Cannesu.

Braća su se razišla u prijateljskom duhu

Unatoč nedavnim glasinama da su se braća posvađala, Benny Safdie potvrdio je da su se on i Josh odlučili razići u prijateljskom duhu.

"To je prirodni razvoj onoga što svaki od nas želi istraživati", rekao je. "Ja ću sam režirati i istraživat ću stvari koje želim istraživati. To je sloboda koju trenutno želim u životu."

Benny i Josh trebali su raditi na novom filmu u kojem glume Adam Sandler i Megan Thee Stallion, smještenom u svijetu bejzbola i sportskih kolekcionarskih predmeta. No, Benny je potvrdio da nije imao veliku ulogu u kreativnom procesu filma, a cijeli je projekt trenutno pauziran.

Benny radi na novoj seriji za HBO

Kada su ga novinari pitali planira li ponovno surađivati s bratom, Benny je odgovorio da ne zna.

Bennyja Safdieja prošle smo godine gledali u biografskom filmu Oppenheimer, gdje je utjelovio fizičara Edwarda Tellera, te u dramediji Are You There God? It’s Me, Margaret.

Najnoviji projekt Bennyja Safdieja je hvaljena serija The Curse, koju je kreirao uz komičara Nathana Fieldera. Serija je imala premijeru u studenom prošle godine na streaming-servisu Showtime, a u Hrvatskoj je dostupna od danas na servisu SkyShowtime.

Benny Safdie u intervjuu je otkrio da trenutno radi na seriji o boksu koja će se prikazivati na HBO-u. Uz to, ima još jedan projekt koji je sam napisao i koji planira režirati, ali nije htio ulaziti u detalje oko toga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.