Jennifer Lawrence uvjerila kolegu da umjesto Harvarda odabere njen film

Foto: EPA

JENNIFER Lawrence je tijekom intervjua za ET, u kojem priča o svom najnovijem filmu Cura za sve (No Hard Feelings), otkrila da je trebala uvjeriti Andrewa Bartha Feldmana da odgodi studiranje na prestižnom sveučilištu jer je bio savršen za glavnu ulogu u njenoj romantičnoj komediji.

"Nakon što smo vidjeli Andrewovu audiciju, svi smo se jednoglasno složili da je on savršen za ulogu Percyja u našem filmu", izjavila je Lawrence. Jedina prepreka je bila to što je Feldman trebao započeti svoj semestar na Harvardu.

"On je definitivno bio osoba koju tražimo pa sam ga nazvala i rekla mu: 'Andrew, imam jako lošu vijest za tebe. Nećeš moći završiti svoj semestar na Harvardu'", otkrila je glumica. "Rekla sam mu da će trebati zamrznuti godinu, ili kako se to već kaže na fakultetu", dodala je.

 

Kada su Feldmana pitali o njegovoj odluci da odgodi studiranje, rekao je da ne žali. "Harvard će uvijek biti tu, ali ovaj film je bio prilika života", izjavio je.

Kroz rad s Lawrence, koja je već veteranka filmske industrije, naučio je stvari koje ne bi mogao naučiti na Harvardu. 

"Filmska industrija je nešto do čega mi je jako stalo. A uz Jennifer sam naučio puno više nego što bih mogao na Harvardu u ovom trenutku. Naglasila je koliko je važno biti ljubazan i prizemljen i da osobni život uvijek treba biti na prvom mjestu", rekao je Feldman.

Lawrence u filmu glumi Maddie, mladu ženu koja se javi na neobičan oglas na Craigslistu. U oglasu imućni roditelji traže djevojku za svog sina Percyja prije nego što krene na fakultet jer je sramežljiv i ne zanimaju ga stvari koje zanimaju normalne tinejdžere. Maddie je uvjerena da će ga uspjeti šarmirati bez problema, ali uskoro saznaje da je Percy kompliciraniji nego što je mislila.  

Film prikazuje intimne trenutke između Maddie i Percyja, zbog čega je bilo važno da si glavni glumci međusobno vjeruju, no Feldman je objasnio da nije bilo problema s tim. 

"Kliknuli smo čim smo se upoznali. Odmah prvi dan smo počeli pričati o svojim najmračnijim tajnama, jednostavno smo se razumjeli", rekao je Feldman. "Bili smo spremni na sve jer si vjerujemo", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.