Chris Hemsworth vraća se glumi: Dat će glas Optimusu Primeu iz Transformera

Foto: EPA

IAKO je glasovni glumac Peter Cullen gotovo 40 godina davao glas vođi Transformera, Optimusu Primeu, drugi glumac će uskočiti u tu ulogu u novom filmu. Chris Hemsworth će posuditi glas mlađem Optimusu Primeu u Transformers One, novom animiranom filmu Paramount Animationa, koji će ispričati priču o podrijetlu vođa Autobota i Decepticona, piše Polygon.

Hemsworth je u 2022. godini najavio pauzu od glume, nakon što mu je genetsko testiranje otkrilo da je pod velikim rizikom za Alzheimerovu bolest, tako da su fanovi s oduševljenjem dočekali vijest da će glumiti u novom filmu.

U njemu će glumiti i Brian Tyree Henry, poznat iz filma Spider-Man: Into the Spider-Verse, kao mladi Megatron. Radi se o tome kako su dva najpoznatija Transformera postala neprijatelji. Priča o mladosti Optimusa Primea i Megatrona ranije je istražena u stripovima The Transformers, izdavača IDW Publishing, ali animirani film će vjerojatno imati svoj pristup mladom Optimusu, tada poznatom kao Orion Pax.

Uz Hemswortha i Henryja, u glumačkoj postavi animiranog filma nastupaju brojne zvijezde, među kojima su Scarlett Johansson kao Elita, Keegan-Michael Key kao Bumblebee, Jon Hamm kao Sentinel Prime i Laurence Fishburne kao Alpha Trion.

Josh Cooley, bivši Pixarov umjetnik i scenarist koji je režirao Toy Story 4, preuzeo je režiju filma Transformers One. Scenarij su napisali Andrew Barrer i Gabriel Ferrari, koji su zajedno napisali Ant-Man and the Wasp i No Exit.

Transformers One stiže u kina 19. srpnja 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.