Stiže sezona roštiljanja: Tajni sastojak za ukusnije povrće na žaru
 
        
            
                Tekst se nastavlja ispod oglasa
            
            
                
                
                    
                
                
                
                    
                
            
        
                    Foto: Instagram
POČINJE sezona roštiljanja, ali i sve zdravije prehrane.
Upravo zato, vjerujemo kako će vas zanimati ovaj mali kulinarski trik, koji će poboljšati okus vašeg povrća na žaru, koje je neizostavni prilog za ručak ili večeru.
Sve što vam je potrebno jest malo povrća po želji, kalup i - bijeli ocat, kao tajni sastojak koji poboljšava okus.
Dodajte žlicu bijelog octa na povrće, prije nego ga stavite u pećnicu i to je sve što trebate napraviti.
Ako vas zanima zašto ovaj trik tako dobro pali, to je zato što kiselost bijelog octa izgara prilikom kuhanja, ali istovremeno daje povrću bolji i intenzivniji okus, zbog čega ono nikada nije bilo ukusnije.
Tako trik možete iskoristiti već večeras ili za vikend.
Dobar tek!
        
        Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
        
     
        Ovo je .
            Homepage nacije.
        
        
        Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
    
    
        
        Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
    
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
                                Učitavanje komentara
                            
                        
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati