Prvi međunarodni studij Gastronomije otvoren je u Splitu
Foto: Press
PLANIRATE li otvoriti svoj restoran ili pak unaprijediti poslovanje postojećeg? Uvijek ste željeli ići dalje, ali nije bilo mogućnosti?
Za vođenje uspješnog restorana ili odjela hrane i pića, za upravljanje gastronomskom ponudom nije dovoljno znati pripremati odlična jela, već je potrebno imati i menadžerska znanja, kako bi se gastronomskom ponudom moglo upravljati na adekvatan način. Kako osmisliti novi menu, upravljati osobljem u kuhinji, procesom nabave hrane te dekorirati jela samo je mali dio kreativnog procesa koji spada pod domenu kuhinjskog menadžmenta, a kojeg često ni sami nismo svjesni.
Predstavljanje međunarodnog studija Gastronomije će se održati u srijedu 14. rujna u 11:00 sati u splitskom hotelu Park, gdje će nakon svečanosti biti organiziran okrugli stol na temu: „Važnost visokoškolskog obrazovanja za ugostiteljska zanimanja“ te cooking show sa Aspirinom studentima mentorima Hrvojem Zirojevićem, Bracom Sanjinom i Michael Knoßom. Podršku svečanosti će pružiti i ostali chefovi mentori. Svoje umijeće će pokazati i sommelieri Siniša Koceić i Željko Bročilović Carlos, barmen Jure Vojković te slastičarka Marija Gudelj.
Radi ograničenog broja mjesta, svoj dolazak je potrebno potvrditi na info@aspira.hr .
Više o studiju potražite na : www.studij-gastronomije.com
Prijemni postupak: 09. rujna 2016.
Aspira – studiraj srcem!
bi Vas mogao zanimati
Uvjetima korištenja i Pravilima o privatnosti