Pisao Konzumu tvrdeći da je našao "crva" u mesu, evo što su mu odgovorili

Foto: Čitatelj Indexa

ČITATELJ Indexa požalio nam se kako je pronašao "crva" u pilećim prsima koje je jučer kupio u zagrebačkom Konzumu.

Iako se na fotografijama koje je poslao čini kako se ne radi o crvu, nakon što je meso odnio na reklamaciju, novac mu je vraćen, a Konzumu je poslao upit kako je moguće da se "takvo meso" našlo na policama trgovine.

"Meso bilo na akciji, interesira me kvaliteta mesa kojeg prodajete? Na akciji je upravo zato što očito ne prolazi sanitarnu kontrolu? Biste li Vi i Vaša djeca konzumirala takvo meso?", napisao je naš čitatelj u upitu, a odgovorili su mu kako meso u Konzumu prolazi kroz sve provjere.

"Na police stavljamo meso za koje se nadamo da ćete uvijek biti zadovoljni te koje će imati sva svojstva koja ga čine zdravim. Žao nam je ako se potkrade greška, no upravo Vaš trud da nam se javite i komentirate Vaša iskustva smatramo izrazito važnim u poboljšanju naše općenite usluge. Voditelj mesnice  je ispravno napravio što Vam je napravio povrat novca, vjerujemo da je to napravio uljudno i uz objašnjenje da ovaj proizvod šaljemo na daljnju analizu. Vezano uz akcijske artikle, oni se odabiru prema raznim parametrima, no sigurnost zdravlja naših kupaca nikad nije dovođena kao faktor odlučivanja pri stavljanju proizvoda na povoljnu akcijsku ponudu", odgovorili su mu iz Konzuma te dodali kako su fotografije proslijedili nadležnima za kvalitetu mesa.

Čitatelj kaže da mu je nevjerojatno da su iz Konzuma napisali da se "nadaju" da će meso na njihovim policama imati sva svojstva koja ga čine zdravim.

"Proizvođač mesa je Perutnina, no nisam mogao doći do informacije koliko je dugo meso stajalo na policama", kaže čitatelj. Index je poslao upit Perutnini te ćemo njihov odgovor objaviti kada ga dobijemo.

Komentatori sumnjaju na žilicu

U komentaru na navode kupca koji je pisao Konzumu pojavilo se više komentara čitatelja koji sumnjaju da se radi tek o krvnoj žilici.

"Šta ovo nije krvna žila? Ne isključujem mogućnost crva, ali...", piše prvi.

"Pa i meni se čini. Nije da branim Konzum, ali...", dodaje drugi.

"vo je krvna žilica....nisam ekspert za ocjene kvalitete mesa , ali vidi se lijepo...nije da branim Konzum, mislim da ipak ima malo pretjerivanja", zaključuje treći.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.