Video: Pepe i Mijatović dolaze u Split, stižu Džeko i Roberto Baggio?

TRADICIONALNI splitski malonogometni turnir četiri kafića sudeći prema najavljenim imenima ove će godine biti iznimno jak, s nikad zvučnijim imenima.

"Memorijal Dino Petrinović" u spomen na poginulog vlasnika jednog od redovitih sudionika, ove godine predviđen za 27. prosinca (što je dan kasnije od uobičajenog termina odigravanja), ponudit će oglede vrhunskih nogometnih majstora.

U Spaladium Areni zaigrat će tako branič Reala i portugalski reprezentativac Pepe, ikona crnogorskog nogometa Predrag Mijatović, njegov suigrač iz madridskih dana Davor Šuker, zatim Robert Prosinečki, njegov imenjak Jarni, a osim ovih istinskih nogometnih klasa, a organizatori turnira Damir Karaman i Ivica Mornar još su uvijek u pregovorima i s Edinom Džekom, Robertom Baggiom, Patrikom Bergerom i brojnim drugim velikim imenima.

Impozantna je lista već potvrđenih sudionika,  na njoj su između ostalih: Darijo Srna, Baka Slišković, Boris Živković, Zlatko Zahovič, Almir Turković, Vedran Runje, Igor Štimac, Ivica Vastić i miljenik splitske publike, Stanko Bubalo alias Ronaldo iz Turčinovića.

Nema sumnje kako nas i ove godine u Splitu između Božića i Nove godine očekuje vrhunski spektakl...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.