Tottijeva pojava na rimskom bazenu izazvala lavinu oduševljenja

DRUGOG dana Svjetskog prvenstva u Rimu srušeno je pet svjetskih rekorda. I dok su Ruskinja Anastasija Zujeva, Australac Brendon Rickard i Amerikanka Rebecca Soni postali novi svjetski rekorderi, fantastične Ariana Kukors i Sarah Sjostrom popravile su vlastita vremena.

Pa ipak,  nisu izazvali ni približnu histeriju i oduševljenje među prisutnim gledateljima poput Francesca Tottija. Još od samog ulaska na bazen svaki put kad bi režiser prijenosa Tottija pokazao na velikom ekranu frenetični pljesak dogodio bi se na plivalištu, neusporedivo veći onog koje su postavljanjem svjetskog rekorda zaslužili plivači.

Na kraju je Totti dao nekoliko intervjua, a nakon što je na trenutak ostao sam oko njega se sjatila vojska obožavatelja od koje su ga morali spašavati tjelohranitelji i policajci.

I ovim je događajima Totti pokazao da je nogometni Bog u Rimu, a takav status si je priskrbio činjenicom da cijelu karijeru igra u Romi:

"Nikad mi nije palo na pamet da odem iz Rome u neki drugi klub. Imao sam mnogo ponuda, da sam prihvatio neke od njih zasigurno bih imao više trofeja, osvojio bih vjerojatno i Zlatnu loptu, ali nimalo ne žalim zbog toga. Roma je moj klub, a Rim je moj grad i tu ću ostati zauvijek", još neki dan je izjavio Totti koji je najavio da će s Romom potpisati ugovor do 2019. godine kako bi u klubu odmah po prestanku igračke karijere preuzeo neku od funkcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.