NEMOGUĆA OBRANA Pogledajte što je skinuo golman Barcelone

Screenshot

JASPER CILLESSEN u ljeto 2016. došao je iz Ajaxa u Barcelonu za 13 milijuna eura i sa spoznajom da će biti rezerva.

Naravno, ima i gorih poslova na svijetu od toga; biti bogovski plaćeni rezervni golman najboljem golmanu svijeta i živjeti u Barceloni, karijera je koju bi potpisala ogromna većina vratara.
 
Cillessen zna da najbolje godine (28) provodi u Ter Stegenovoj sjeni i da rijetke prilike koje dobije mora maksimalno iskoristiti.
 
Konkretno, nizozemski vratar odmara njemačkog u nebitnim utakmicama Lige prvaka te na svim susretima Kupa Kralja. I to radi sjajno. Ove sezone u devet nastupa primio je samo dva gola.
 
Na uzvratu polufinala Kupa kod Valencije, u kojem je Barcelona slavila 2:0 i s ukupnih 3:0 prošla u finale, nitko mu ne bi zamjerio da je dobio i treći. Ali u 74. minuti Cillessen fantastično brani šut koji su "svi vidjeli u golu."
 
Jose Gaya, lijevi bočni domaćina, jako je opalio poluvisoko, samo četiri metra udaljen od gola Barcelone.
 
Ali Cillessen sjajnom refleksnom reakcijom, poput rukometnog golmana simultano diže desnu ruku i nogu te zaustavlja naizgled nezaustavljivi šut:
Igrači Barcelone odmah su okružili golmana i počeli ga grliti i ljubiti, dok je Gaya u nevjerici vrtio glavom i širio ruke.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.