premiership

Klopp: Alisson je zaslužio crveni, a Adrianu su noge i ruke bile hladne

Screenshot: Twitter

LIVERPOOL nastavlja redati pobjede u Premier ligi i uz novu dramu koja je nastala poslije nesvakidašnje situacije i greške dvojice golmana Redsa u samo nekoliko minuta.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku tog gola i pogreške golmana možete pogledati OVDJE.

Mogao je lider engleskog prvenstva i lakše riješiti utakmicu protiv Brightona (2:1) u sklopu 14. kola Premier lige, ali Jurgen Klopp ne želi razmišljati o negativnim aspektima, već samo o rezultatu koji je i dalje vrlo povoljan za njegovu ekipu. Uostalom, ne bi Liverpool danas otišao na +11 pred Cityjem da nije tako.

"Očigledno je neophodno da utakmicu završimo u nervoznom tonu jer smo propustili nevjerojatne šanse. Njihov golman je nekoliko puta sjajno intervenirao", priznao je Klopp pa nastavio:

"Bilo nam je teško jer je Brighton jako dobra ekipa. Stalno imaju igrače između naših linija i teško nam je igrati. Držali su loptu dugo u svom posjedu i dodatno nam otežavali situaciju. Sretan sam što su moji momci bili spremni za gužvu ovog tjedna."

Nijemac se potom osvrnuo na situaciju kad je Alisson nepotrebno istrčao izvan svog kaznenog prostora i zaradio crveni karton, nakon čega je Adrian primio gol kakav se zaista rijetko viđa. 

"Da, Alisson je skrivio taj crveni karton, a onda je ušao Adrian kojem su noge i ruke bile hladne, ali je kasnije imao dvije velike intervencije. Momci su dali sve od sebe na terenu. Nevjerojatno je koliko žele svaku pobjedu. Zato su učinili ovu pobjedu posebnom", zaključio je Nijemac. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.