Evo kako kladionice vide utakmicu Hrvatske i Latvije

Foto: Ansis Ventis/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija od 18 sati gostuje u Rigi kod Latvije u vrlo važnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo. Protiv rezultatski najslabije momčadi u grupi Hrvatska će pokušati ispraviti loše rezultate iz listopadskog dijela kvalifikacija i napraviti korak prema direktnom plasmanu na Euro.

Prema kladionicama, Hrvatska je ogroman favorit. Na pobjedu momčadi Zlatka Dalića koeficijent je samo 1.15. To znači da biste za ulog od 100 eura dobili tek 107 eura, kad se oduzmu porez i ostali troškovi. Latvija je ogroman autsajder kod kuće. Na njenu je pobjedu koeficijent 30, što znači da bi potencijalni dobitak za 100 eura bio oko 2500 eura. Na remi je koeficijent 10.

Podsjetimo, Hrvatska je prije nešto više od mjesec dana izgubila utakmicu u Osijeku od Turske (0:1), a zatim je poražena i na gostovanju kod Walesa u Cardiffu (1:2). Zbog toga je pala na ljestvici svoje kvalifikacijske grupe i prijete joj dodatne kvalifikacije. Može ih izbjeći, no nema pravo na pogrešku u dva ključna ogleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.