Kvalifikacije za SP

Andorin 41-godišnjak objavama na Twitteru nasmijava sve nakon utakmice s Engleskom

Foto: Reuters/ALBERT GEA/Guliver Image

ANDORA je jučer ugostila Englesku u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i očekivano izgubila. Bilo je 5:0 za goste, a golove su zabili Chilwell, Saka, Abraham, Ward-Prowse i Grealish.

Za Andoru je od 31. minute igrao i uskoro 42-godišnji Ildefons Lima, stoper koji je sa 133 nastupa rekorder nacije, dok je s 11 golova ujedno i najbolji strijelac u povijesti reprezentacije.

Nije se dugo zadržao u igri. Već u 63. minuti morao je izaći zbog ozljede, da bi nakon utakmice počeo oduševljavati pratitelje nogometa svojim objavama i komentarima na Twitteru do kasno u noć.

Podijelio je sliku s 21 godinu mlađim Englezom Jadonom Sanchom i uz emotikone smijeha napisao: "Idući put pokušaj usporiti."

Dosad je skupio preko osam tisuća lajkova, a odgovarao je i na brojne komentare.

"Stavio si ga u džep, tu je izgubio loptu", napisao mu je jedan korisnik Twittera, na što mu je Lima odgovorio: "Istina. On je izgubio kontrolu nad loptom, a ja sam izgubio svoj mišić." 

Na pitanje je li mu Sancho dao dres poslije utakmice, Lima je napisao: "Ne, još uvijek trči." Ozljeda će ga natjerati na pauzu od dva do tri tjedna, a dotad će, kaže, "pokušati uloviti Sancha u birtiji."

Ipak, u malo ozbiljnijem tonu je svima koji su ga u komentarima na toj istoj objavi izrugivali poručio da trebaju poštivati igrača koji s 41 godinom predstavlja svoju državu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.