Greške koje na spojevima trebaš prestati ponavljati

TEŠKO ti je opustiti se na prvim spojevima pa si sklona zaviriti u čašicu, što ne bi bio problem da si znaš postaviti granice. Također, voliš glumiti nedostupnu curu koja trči po sastancima dok kod kuće zapravo nemilice buljiš u zadnju reprizu popularne "Marisol"? Slijedi nekoliko loših navika koje si sklona ponavljati sa svakim od potencijalnih partnera, a kojih bi se trebala riješiti odmah:

Previše pića

Jedno je čavrljati o životnim filozofijama uz nekoliko pića, a drugo je "razvaliti" se toliko da te tvoj partner nakon nekoliko čašica (pre)više mora tražiti ispod šanka. Ponekad nas slatka i ukusna pića mogu vrlo lako prevariti i natjerati nas da pomislimo kako nam nije ništa... Sve do trenutka kad ustanemo sa stolice i kad nam se guza brzinom munje priljubi uz pod.

Prevelika dostupnost

Nemoj žuriti nigdje i pusti da se stvari odvijaju prirodnim tokom. Ne moraš ga odmah slijediti na Twitteru, dodati na Facebooku i biti mu dostupna 24/7. Na početku ćeš ga željeti viđati svaki dan, ali u rasporedu ostavi mjesta i za svoje frendice te ostale aktivnosti koje si dosad marljivo pohodila.

Premala dostupnost

Vjerujemo kako si zaposlena žena, no glumiti još veću nedostupnost nije fer prema tvom potencijalnom dečku. Takve će ga igrice od tebe zasigurno odbiti, jer ako ti je organizacija spoja s njim teža nego organizacija cijelog PR eventa, vjerojatno će pomisliti da će s vremenom biti još i gore.

Pokazivanje previše kože

Vrijedno radiš na svome tijelu i ne bojiš ga se pokazati, što smatramo da je sasvim u redu. No izaći s trakicom na grudima i minicom koja jedva prekriva guzove, vrlo je neukusno. Osim toga, ljudima oko sebe šalješ krivu poruku, pogotovo muškom rodu. Svi vole vidjeti lijepo žensko tijelo, no dovoljno si odrasla da znaš razliku između plaže i kvartovskog kafića.

Treniranje strogoće

Razumijemo da neke stvari nisu vrijedne kompromisa, no budeš li trenirala strogoću na sebi i svom partneru, ubit ćeš svu potencijalnu radost i zabavu koju spojevi nose. Malo smjelosti i slobodnog duha ne bi bilo na odmet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.