Donosimo objašnjenja groznih muških navika, koje nam jako idu na živce

Foto: Pull & Bear

JAKO ih je teško shvatiti. Muškarci su nam misterij, kao što smo i mi njima, a ove nas navike najviše živciraju.

Ne nazovu

A rekli su da hoće. Muškarci vrlo često obećaju da će nazvati ili poslati poruku, a kad se to ne dogodi, žene samo žele znati razlog. Opcija ima mnogo, a prva je ona najčešća - jednostavno je zaboravio. Događa se. Možda se sjetio, ali ga je bilo strah. I to se događa puno češće nego što mislimo. Tu je naravno i onaj dobar, stari razlog koji si ne želimo priznati, a to je da mu se jednostavno ne sviđamo i da je lagao. U svakom slučaju, najbolje je pričekati i vidjeti hoće li se javiti: ako mu se sviđaš, njegov ego mu neće dopustiti da se ne javi i provjeri sviđa li se i on tebi, a ako nije zainteresiran, znat ćeš s vremenom.

Video igrice


Ne mislimo da je igranje video igrica loša navika, ali postoji granica između dječačke zabave i životnog stila, u kojem zapostavljaju hranu, spavanje i osobnu higijenu. Muškarci koji stalno vise na igricama imaju malo dublji problem, a to je da nemaju dovoljno kontrole i uspjeha u stvarnom životu, pa ispunjenje traže u onom na konzoli. Tamo mogu biti super junaci, kontrolirati sve uvjete i krenuti ispočetka, ako negdje zabrljaju, što u životu baš i ne mogu. Uz to, jako je zabavno.

Sindrom praznog frižidera


Ova situacija postoji kod većine muškaraca. Kada dođu nenadani gosti, sve što će im on moći ponuditi je komad starog sendviča, pola litre pokvarenog mlijeka, teglica krastavaca i sol. Muškarci kupuju stvari za frižider jedino kad je situacija već kritična i preostaje im da pojedu jedino pastu za zube. Ne svi, ali većina. Naravno, ako u goste dolazi neka cura, frižider će izgledati kao da pripada nekoj kućanici.

Fućkanje ženama


U društvu će uvijek dobaciti nešto djevojci koja prolazi. Ne zato što misle da će ju time osvojiti, nego zato što misle da će time impresionirati svoje prijatelje. Znamo da je iritantno, ali kad vam se to dogodi, probajte mu jednostavno prići. Velike su šanse da će se prepasti i djelovati sasvim nemuževno.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.