Nove igračke na tržištu koje izazivaju katastrofu

Foto: Pinterest
 
NOVA dječja igračka Bunchems, koja je u Americi totalni hit, sastoji se od malenih plastičnih dijelova koje djeca mogu sastavljati i rastavljati i tako kreirati oblike koje god požele a od nedavno se može kupiti i u Hrvatskoj preko raznih internetskih stranica. Međutim vrlo se lako zapetljaju u kosicu, a jako teško ih je izvaditi, i u većini slučajeva se mora djecu voditi na šišanje. Iako su jako šarene i zanimljive, roditelji najčešće požale jer uz novce koji su potrebni za kupnju igračake dobiju i mnogo dječjih suza. 
 
Tako da su od ljutih roditelja online recenzije igračaka preplavljena koji kažu da su igračke katastrofa.
 
"To je savršen poklon ali ako mrzite dijete. Imate  5-godišnjaka koji vam stvarno ide na živce? Tada im dajte ovo i neka se igraju s njima bez nadzora ", rekla je Rebecca Olesen, još jedan nesretni kupac.
 
"Strašno, strašno, strašno kakva igračka za djecu. Upravo sam proveo posljednja dva i pol sata (100 posto nije pretjerivanje) pokušavajući ukloniti 14 lopti iz kose moje kćeri. Kupite ovu igračku za nekoga, tko vam stvarno nije drag ", kazao je stvarno ljuititi tata Ethan Benoit.
 
"Oni su vjerojatno veća opasnost od  gušenja na planeti. Oni donose bol i patnju, suze, borbe, slomljena i išćupanu kosu i pitanje do kuda sve ovo ide. Ne osjećam više ruke  nakon pokušaja da izvučem sve te  'igračke' koje su zapetljale u kosu kao ni približno ništa drugo. "
Tvrtka je odgovorila na pritužbe po objavljivanju video pojedinostima o tome kako roditelji mogu ukloniti igračke.
 
Ipak, neki roditelji kažu da preporučene metode ne funkcioniraju.
 
"Na YouTube video objašnjava kako ih ukloniti. NE FUNKCIONIRA! Pokušali smo sve. Evo kako ih ukloniti. Nakon pokušaja i pogrešaka ovo je bio najbrži i najbezbolniji način što smo našli. Koristiili smo regenerator na Bunchemsima i kosi kako bi sve bilo mokro i sklisko, da bi onda povlačili te loptice sa raznoraznim predmetima skupa sa kosom. Nadam se da ovo pomaže! Sretno", napisao je drugi roditelj.
 

 
Naravno bilo je i drugačijih mišljenja.
 
"Igračke su super. Čitanje ovih recenzija je smiješno. To su tako dobre igračke. Od kose radi klupka? Upozorenja su i na uputama i na kutiji. Vaša djeca su očito radila nešto što ne bi trebala. Napisao je jedan tata.
 
Proizvođač igračaka Spin Master u svoju obranu istaknuo je kako je na igračkama istaknuto kako se “Bunchem” stavlja isključivo na drugog “Bunchema”… Hm, to je slaba utjeha roditeljima.
 
Pogledajte što se dogodilo ovim mališanima:
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.