USKRS je pred vratima, a mnogi se još uvijek muče s guljenjem jaja i pokušavaju pronaći najjednostavniji način. Ako ste i vi među njima, ne brinite se jer u spas dolaze Index recepti.
Vrijeme pripreme: 30 minuta za 12 jaja
U veći lonac stavite 12 jaja, dodajte vodu i stavite je na srednje jaku vatru. Nakon što voda zavrije, ovisno o veličini, jaja kuhajte 8 do 11 minuta. Tvrdo kuhana jaja odmah nakon kuhanja prebacite u posudu s hladnom vodom. Kuhana jaja ostavite u hladnoj vodi otprilike 20 minuta kako biste lakše skinuli ljusku.
Ako još nemate ideju s čim napuniti jaja, inspirirajte se s četiri fantastična punjenja čija je priprema jako jednostavna.
Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih recepata i odličnih jela koja možete napraviti kod kuće svaki dan. Recepte možete pratiti i na YouTube kanalu Index Recepata - pretplatite se na kanal kako vam nijedan ne bi promaknuo.