Tri indie naslova koja morate odigrati: neotkriveni dragulji gaming industrije

Dok su veliki AAA naslovi obično u središtu pozornosti u svijetu videoigara, ne smijemo zaboraviti na indie scenu koja konstantno iznenađuje inovativnim idejama, emotivnim pričama i jedinstvenim gameplay iskustvima. Iz tog razloga, donosimo vam tri indie naslova koja svaki gamer mora isprobati.

1. "Hollow Knight"

"Hollow Knight" je metroidvania igra koju je razvila australska indie tvrtka Team Cherry. U ovoj igri istražujete golemi, mračni svijet prepun tajni, opasnih neprijatelja i impresivnih boss borbi. Izuzetno duboka priča, prekrasna 2D grafika i izazovna mehanika borbe osiguravaju da će "Hollow Knight" ostati u tvom sjećanju dugo vremena.

2. "Celeste"

"Celeste" je igra platformera koju je razvila kanadska tvrtka Matt Makes Games. Igrači preuzimaju ulogu Madeline, djevojke koja se pokušava popeti na planinu Celeste. Ova igra je poznata po svojoj izuzetnoj preciznosti i složenosti, kao i po svojoj emotivnoj priči o suočavanju s unutarnjim demonima. "Celeste" nudi kombinaciju izazovnih mehanika i duboko emotivne priče koja čini ovu igru nezaboravnom.

3. "Disco Elysium"

"Disco Elysium" je revolucionarna RPG igra koju je razvila estonska tvrtka ZA/UM. U igri preuzimaš ulogu detektiva s amnezijom koji pokušava riješiti ubojstvo u izmišljenom gradu Revachol. "Disco Elysium" je poznat po svojoj izuzetnoj dubini u pogledu izbora igrača i posljedica tih izbora, kao i po svojoj bogatoj, detaljnoj priči i impresivnom likovima.

Ovi naslovi su dokaz da nije nužan veliki tim i golem budžet da bi se napravila iznimno dobra igra. Nezavisni developeri širom svijeta nastavljaju gurati granice onoga što je moguće u video igrama, a ova tri naslova su samo vrh ledenog brijega. Bez obzira jesi li hardcore gamer ili tek povremeni igrač, ove igre zaslužuju tvoju pažnju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.