Tracy Anderson: Ja naređujem Madonni kada i koliko će vježbati

MADONNA, pjevačica koja je prozvana kraljicom popa je već preko 20 godina na glazbenoj sceni. Posljednje tri godine se za njezin izgled brine profesionalna fitness trenerica Tracy Anderson. Iako mnogi misle kako je Madonna ta koja diktira kako, koliko i kada će vježbati, Tracy je zapravo ta koja naređuje.

"Izazivam svakog tko kaže da mu se ne sviđa da je vidi uživo pa neka onda kaže da ne želi tijelo poput njezinog"

"Madonna je kao poslušni i slatki student. Radi sve što ja želim i nikada neće odustati. Ona je fitness štreberica", kroz smijeh je izjavila njezina privatna trenerica za britanski Mirror. "Rekla sam joj da ću joj u kuću donijeti razne sprave i da ne može vježbati s nikim i ničim drugim. Tada se posvetila samo meni. Nije ona ta koja mi govori što želi od svog tijela, već joj ja savjetujem što da napravi, a s obzirom da mi vjeruje - napravi to", otkriva Tracy.

Madonnin raspored se sastoji od dva sata vježbanja šest dana u tjednu. "Radimo 75 minuta vježbe mišićne strukture i 45 minuta aerobica uz ples. Svakih deset dana mijenjamo režim vježbanja", otkriva trenerica te dodaje kako je Madonna nevjerojatna plesačica pa joj zato nije nimalo teško kretati se toliko. S obzirom da su mišljenja oko Madonninog isklesanog tijela različita, Tracy kaže kako je to nimalo ne brine i da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

"Za mene je Gwyneth najseksi žena na svijetu"


"Svima je dozvoljeno reći ono što misle. Kao njezina trenerica, meni je bitno da se meni sviđa ono što radimo. Izazivam svakog tko kaže da mu se ne sviđa da je vidi uživo pa neka onda kaže da ne želi tijelo poput nje", izjavila je Tracy koja osim Madonne trenira i njezinu najbolju frendicu, glumicu Gwyneth Paltrow. "Gwyneth je prva poznata osoba koju sam odlučila trenirati. Ona me zapravo i preporučila Madonni. Od tada sam ja opsjednuta njihovim tijelima i uvijek se trudim napraviti bolje od njih", priznaje mlada trenerica.

Gwyneth i Tracy su svoju suradnju započele u proljeće 2006. godine kada je njezin sin Moses imao pet mjeseci i brzo je trebala doći u formu povodom snimanja "Iron Mana". "Bio je puno teže učvrstiti njezino tijelo nakon druge trudnoće. Za mene je ona sada najseksi žena na cijelome svijetu. Ima odlično definirano tijelo, sve je zategnuto i izgleda vrlo zdravo. Također ima najbolje noge ikad i kada ide po crvenom tepihu uvijek je nagovaram da odjene što manje odjeće jer sam zaista ponosna na njezin besprijekoran izgled", rekla je za kraj  Tracy Anderson.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.