Osnivač "Insanity" treninga na meti: Kritičari kažu da je premršav?!

Foto: Facebook

TRENER slavnih i osnivač "Insanity" programa koji je zaludio vježbače diljem svijeta, sada se i sam našao na meti - i to zbog svojeg izgleda. Shaun T našao se na meti kritičara koji smatraju kako je premršav. No, on nije šutio već je javno posramio sve one koji misle da imaju pravo komentirati ičije tijelo.

"Kao zaljubljenik u fitness i motivator očekujem osude na račun svojeg izgleda. Iako ponekad to boli, isto tako kritike me čine jačim. Neki se možda i pitaju zašto sam se našao na meti? Pa, istina je zbog toga što sam i ja samo čovjek. Ja sam stvaran i imam iste probleme oko toga što jedem, koliko ima kilograma i kako se motivirati za sljedeći trening. Bio sam na tom putu i znam koliko teško može biti. Zato kada čujem da me ljudi zovu "premršavim", to me zbilja izbaci iz takta. No ne više! Ovo sam ja i ovo je moje tijelo", jasna je Shaunova poruka.

 

HAVE YOU EVER BEEN JUDGED ABOUT YOUR BODY?As a fitness motivator I expect judgment about my body and while it is...

Posted by Shaun T on Monday, October 19, 2015


Sheat Thompson počeo je kao hip-hop plesač, a probio se na scenu nakon što je bio u spotu Mariah Carey. Osmislio je Insanity trening koji u mjesec dana garantira promjene na tijelu. Ništa ne ide bez puno znojenja, a Shean dijeli i savjete i motivaciju kako vježbati na svojoj Facebook stranici. 

 

 

25min workout

Posted by Shaun T on Monday, August 24, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.