Foto: Instagram
Ileana Paules-Bronet je aktivna trkačica maratona koja je na utrkama često viđala trkače koji ispijaju baš vodu od krastavaca. To joj je u početku bilo čudno, a čak i kad je saznala koliko su dobri, bilo joj je teško odlučiti se početi taj ritual.
Njoj je, kao vjerojatno većini vas, sama pomisao na čašicu tog kiseliša bila grozna pa je dokumentirala kako je počela i što je sve doživjela.
1. dan - iznenađena okusom
Kaže da joj je bilo baš teško potegnuti čašicu, ali onda se i sama jako iznenadila. Uopće nije bilo toliko kiselo, nego ugodno slankasto i kiselkasto.
2. dan - grčevi su odlepršali
3. dan - naviknula se
Čašica vode iz krastavaca više joj uopće nije izazivala nelagodu, a rado ju je popila prije večernjeg treninga da smanji bolove i grčeve u mišićima.
4. dan - bolove u mišićima nije osjetila. Dakle, upalilo je.
5. dan - trenirala je još jače, a mišići je uopće nisu boljeli.
6. dan - shvatila je da joj se u dahu uopće ne osjeća miris octa.
7. dan - eksperiment je uspio, a okus postao ugodan.