Poznata Victorijina anđelica vježba s jednim dodatkom kojem duguje izgled

Foto: Instagram

VICTORIA Lee je jedna od popularnih Victorijinih anđelica koja ima tijelo kojem se mnogi dive. Victoria svoje treninge shvaća ozbiljno, a pohađa ih u New Yorku i Sydneyu, ovisno gdje boravi.

Lizzie Bland trenira u svom studiju u Australiji i kaže kako je za njezine vježbe potrebno aktivirati cijelo tijelo zbog čega je važna izdržljivost mišića. Victorijine vježbe fokusirane su na otpor i kardio.

“Poseban set vježbi šokira tijelo i ubrzava puls kako bi se sagorijevale kalorije i ojačali mišići”, izjavila je Lizzie koji ima tajno oružje. Njezini klijenti tijekom treninga na gležnjevima imaju utege teške 2,5 kilograma.

“Takvi dodaci su prilagodljivi i mogu se koristiti prilikom izvođenja mnogih vježbi. Moja metoda uključuje minimalno stanki za odmor. Umjesto toga, odmah se prebacujemo na vježbe za drugu skupinu mišića. Tako zapravo jedna skupina odmara, a druga radi”, objasnila je Lizzie.

Trenerica kaže kako su utezi na gležnjevima posebno dobar dodatak za treniranje ravnoteže, odnosno jezgre mišića, a ne samo površine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.