Poznata glumica otkrila koju vježbu "obožava mrziti"

Foto: Instagram

LUCY Hale, glumica poznata po ulozi u seriji “Slatke male lažljivice”, već godinama živi vrlo aktivnim i zdravim životom. 

Na svojem Instagram profilu se često hvali uspješno odrađenim treninzima i napretku koje ostvaruje, a s timom Pop Sugara podijelila je i nekoliko tajni koje se tiču njenih sportskih navika. 

“Tri do četiri puta tjedno radim treninge snage, dva puta tjedno kardio i jednom tjedno odradim jogu ili pilates”, rekla je Lucy.

Dodala je kako često ide i na plivanje, planinarenje ili vožnju biciklom te da u njezinom slučaju ne postoje loše okolnosti za trening. 

“Ako nisam u blizini teretane, odličan trening uspijevam odraditi i u hotelskoj sobi”, dodala je. 

Premda voli aktivan život, glumica je priznala da ne voli sve tipove vježbi. 

Otkrila je da njezina osobna trenerica u njezinu rutinu često uvrštava bugarski čučanj, vježbu za koju Lucy kaže da je “obožava mrziti”. 

Izjavila je da iako ih mrzi raditi i poprilično su joj naporni, zna da ih mora raditi što češće jer donose sjajne rezultate, posebice na području stražnjice. 

Ako još niste isprobali bugarski čučanj, nećete požaliti ako to učinite, a sve što vam je potrebno je ravna klupica, opcionalno dvije bučice i, naravno, dobra volja. 

U videu ispod pogledajte kako se pravilno izvodi ova vježba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.