Jenna Jameson pokazala višak kože na trbuhu nakon gubitka 30 kilograma

Foto: Instagram

BIVŠA zvijezda filmova za odrasle zrači samopouzdanjem. Jenna Jameson je u šest mjeseci zahvaljujući kombinaciji keto dijete i povremenog posta smršavila 30 kilograma, ali sada je muči novi problem: višak kože.

“Dobila sam stotine komentara od žena koje mršave, rodile su ili oboje. Pitaju me kako to da nemam viška kože nakon blizanaca pa rođenja trećeg djeteta i gubitka skoro 30 kilograma”, napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi u topu i gaćicama golog trbuha.

“Ovo je moj trbuh. Da, ravan je, ali i naboran. Čak izgleda i gore ako ne sjedim uspravno. Izgledam kao i vi”, poručila je.

Dodala je da joj je koža opuštenija otkako je smršavila. Svojim pratiteljima želi dati do znanja da nije savršena i da je i sama ponekad nesigurna zbog vlastitog tijela.

“Sigurna sam da će neki od vas reći da to nije ništa, ali nadam se da razumijete da se moj život vrtio oko savršenstva i neprestanog uspoređivanja s drugima”, napisala je.

Još u rujnu je pokazala da se s istim problem susrela i na nogama gdje također ima viška kože.

“Aktivno vježbam jogu kako bih učvrstila tijelo, ali želim da druge mame vide što se dogodi kada smršavite. Nije sve savršeno”, rekla je.

Time je otkrila nedostatke mršavljenja, ali nebrojeno puta je dala do znanja da su puno značajnije prednosti koje je iskusila, a to su bolje fizičko i mentalno zdravlje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.