Jelovnik slavne glumice recept je za vitku figuru i nakon 60.

AKO ste gledali televizijsku seriju Zapadno krilo, dobro znate tko je C. J. Cregg. Njen lik utjelovila je Allison Janney koja i nakon navršene 60. izgleda fenomenalno. Osim što radi na novim projektima, između ostalog filmu Bad Education koji izlazi 25. travnja, Janney svoje tijelo opskrbljuje kvalitetnim gorivom. 

Iako pazi što jede, ne ograničava se. Kako je jednom prilikom izjavila za Chicago Sun Times, jede što želi.

“Ponekad si priuštim kavu koja je kalorijska bomba, ali osim toga hranim se zdravo”, kazala je. 

Bilo je trenutaka u životu kad se borila s viškom kilograma. Tada joj je pomoglo izbacivanje ugljikohidrata iz prehrane, a i danas se na njenom tanjuru uglavnom nalaze povrće i proteini.

“Nisam imuna na slatko. Na setovima je uvijek hrpa keksa, kolača i browniesa. Za ručak se najčešće poslužuje tjestenina sa sirom. Pokušavam ne gledati sve to. Nije jednostavno”, priznala je.

Ipak, kada se poželi nagraditi, to i učini.

“Ne mogu se uvijek dosljedno pridržavati strogog režima, ali pokušavam i mislim da je to bitno. Ako se i poskliznem, ne ljutim se na sebe jer sutra mogu pokušati ponovno”, dodaje Janney. 

Na listi njoj omiljenih poslastica nalaze se kokteli i čokolada, a teško odolijeva i časi dobrog vina. U  njenoj torbi, osim knjige, mobitela i slušalica, uvijek ćete pronaći bočicu vode jer je smatra dijelom zdrave prehrane koju se trudi slijediti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.