Je li njeno tijelo stvarno najljepše?

Foto: Instagram  

MOŽDA konačno postanete zadovoljne u svom tijelu kada pogledate ove slike i pročitate što kaže znanost.

Iako možda ne vjerujete egzaktnoj znanosti, vjerujte istraživanjima koja su u obzir uzela sve gabarite ženskog tijela te stvarna mišljenja javnosti i tako došli do rezultata proglasivši tijelo glumice i modela Kelly Brook savršenim ženskim tijelom. 

Istraživanje je rađeno na Sveučilištu u Texasu , a zaključci su ovakvi: Kelly Brook doista ima savršeno tijelo. Taman popunjeno kako treba, bez ikakvih kirurških korekcija. Visoka je 168 centimetara, a mjere su joj 99-63-91. Dakle, savršeno tijelo sa savršenim oblinama. No, najzanimljiviji je zaključak zapravo taj da je idealno žensko tijelo ono za koje će mnoge žene vjerojatno reći da ipak treba skinuti barem nekoliko kilograma.

Hm, čini se da svi imamo krivi pogled na viškove, jer će baš taj prirodan, jedar i zdrav izgled tijela definitivno izmamiti više uzdaha od mršavog tijela bez oblina ili onog mišičavog. 

Međutim, dok i znanost i javnost misle relativno slično, mediji, modne kampanje, filmska i glazbena industrija i dalje u prvi plan guraju i cijene isključivo oblik tijela koji više nalikuje Barbie lutkama s kirurškim intervencijama.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.