Influencerica pokazala koliko nadutost može transformirati tijelo u par sati

DIZAJNERICA bikinija Karina Irby, koja promovira body positivity pokret, otkrila je da se njen trbuh može nevjerojatno naduti zbog čega neki misle da je trudna. 

29-godišnjakinja to je i dokazala fotografijom na Instagramu uz koju je pojasnila da je pronašla i mogući uzrok problema.

“Tko još započinje večer poslasticama pa završava izgledajući kao da je u šestom mjesecu trudnoće?” upitala je svoje pratitelje Irby. 

Kako kaže, fotografija je nastala nakon što je tri sata provela sjedeći u autu ispijajući previše vode jer je bila gladna, a onda se i prejela delicija iz japanske kuhinje.

“Nakon što sam došla doma, opustila se i skinula tijesnu odjeću, trbuh se ponovno vratio u normalno stanje. Ludo je kako tijelo funkcionira. Imajte na umu da su svi drugačiji i ne osuđujte temeljem vlastitih reakcija jer ne znate kakve su tuđe”, dodala je pa savjetovala ljudima da ne budu prestrogi prema sebi ako se njihov trbuh napuhne.

Druge je ponukala da odmah podijele vlastita iskustva s nadutošću.

“Meni je najgore nakon umaka od soje”, “Ovo mi je trebalo jer sam se danas nadula nakon što sam pojela zdjelicu žitarica”, priznali su neki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.