Glumica podijelila recept za zeleni proteinski smoothie koji će mnogi obožavati

GLUMICA Gemma Atkinson je prava zaljubljenica u fitness. Nedavno je rodila kćerkicu Miju i obožavatelje oduševila nevjerojatnom transformacijom tijela.

Naravno, poznata mama se pohvalila na Instagramu novim izgledom i roditeljima udijelila nekoliko fitness savjeta.

Osim što obožava trenirati, Gemma je pobornica zdrave i uravnotežene prehrane pa je tako objavila recept za zeleni proteinski smoothie koji će mnogi obožavati.

Sastojci:

- smrznuti špinat

- smrznuta cvjetača

- pola avokada

- bademovo mlijeko

- protein od vanilije

Sastojke stavite prema želji. Ako želite da bude gušći smoothie, stavite manje bademovog mlijeka ili ako volite špinat, stavite više špinata. Sve sastojke stavite u blender i miksajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu kremaste teksture.

No, osim zdrave prehrane i zelenih smoothieja, Gemma prakticira i dan kojim krši dijetu, koji je vjerojatno jedan od najdražih dana svakog ljubitelja fitnessa.

Ustvari, ako imate određen dan kada kršite dijetu, to može biti od velike koristi za mršavljenje jer smanjuje žudnje za određenom hranom, pruža mentalni odmor od dijete i jača metabolizam ako se radi na zdrav način, smatraju stručnjaci.

Tako se i Gemma jednom tjedno počasti  "lošom hranom", odnosno pizzom ili tortom od sira, a istu stvari radi i Dwayne Johnson koji svojim objavama "cheat daya" izaziva zazubice obožavateljima.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.