Evo kako prirodnim putem ukloniti toksine iz jetre, bubrega i mjehura

JETRA, bubrezi i mokraćni mjehur su jako važni organi i igraju golemu ulogu u zdravlju našeg tijela, ali moguće je da ih uzimate zdravo za gotovo, zbog čega kasnije možete imati velikih problema.

Čak i ako nemate problema s ovim organima, svejedno trebate paziti što unosite u svoje tijelo, a ovo su prirodni načini kako očuvati ove važne organe i smanjiti mogućnost obolijevanja.

Smanjite unos soli i gaziranih pića

Mnoge od ovih namirnica postale su dio naše svakodnevne prehrane, ali ih treba jesti umjereno. To uključuje kavu, gazirana pića i sol.

Pokušajte se od ove hrane odmoriti dva puta tjedno mini detoksikacijom organizma. Konzumirajte ne toliko zasoljenu hranu.

Pijte više vode i čaja i jedite brusnice

Jako je važno čistiti svoj organizam zdravim napicima. Konzumirajte razne čajeve poput čaja od brusnice, zelenog čaja ili čaja od đumbira.

Dodavanje više voća i povrća u prehranu, posebno brusnica, također može pomoći.

Nemojte zaboraviti na ravnotežu mentalnog i fizičkog zdravlja

Stres nije samo neugodan nego može i strašno utjecati na vaše tijelo, a čak i naštetiti vašim organima. Jednostavna rutina meditacije, poput vježbi disanja, može vam pomoći u upravljanju stresom.

Pokušajte s dvodnevnim čišćenjem bubrega

Nakon što uključite ove zdrave savjete u svoj svakodnevni način života, čišćenje bubrega detoksikacijom može napraviti čuda.

Prije bilo kakve detoksikacije važno je obratiti se liječniku i razgovarati o eventualnim promjenama u vašoj prehrani kako bi detoksikacija imala samo pozitivne učinke na vaše tijelo.

Pokušajte s Kegelovim vježbama za mjehur

Vjerojatno su već svima poznate vježbe koje je dr. Arnold Kegel razvio 1948. godine kako bi pomogao ženama sa stresnom urinarnom inkontinencijom.

Vježbe su vrlo jednostavne, samo stišćite mišiće zdjelice i brojite do deset, a zatim ih opustite. Napravite to 30 puta, deset dok stojite, deset dok sjedite i deset dok ležite.

Prije nego što krenete s ovim vježbama, ispraznite mjehur.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.