Ryan Gosling zvijezda je nove akcijske komedije o kaskaderu koji postaje junak

Screenshot: YouTube

THE FALL GUY je nova akcijska komedija u kojoj glavne uloge imaju Ryan Gosling i Emily Blunt. Riječ je o filmu u kojem se bivši kaskader Colt Seavers (Gosling) vraća na posao nakon što nestane velika zvijezda nadolazećeg filma njegove bivše djevojke (Blunt).

Osim njih dvoje, u filmu će se još pojaviti Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke, Teresa Palmer, Lee Majors, Hannah Waddingham, Adam Dunn, Ben Knight i Jack Doherty. Redateljsku palicu ima David Leitch, redatelj Deadpoola 2 i Brzine metka. Film je rađen prema scenariju Glena A. Larsona (Magnum) i Drewa Pearcea (Iron Man 3).

The Fall Guy se opisuje kao ljubavno pismo akcijskim filmovima i posvećen je svim vrijednim i marljivim članovima filmske postave koji nisu dovoljno cijenjeni. Izlazak filma predviđen je za 1. ožujak 2024. godine.

 

Prema riječima redatelja, već je odrađena testna projekcija. Publika je bila zadovoljna akcijom i komedijom koji su prikazani u filmu.

"Ljudi su zavoljeli kemiju između Emily i Ryana te im se sviđa koliko je smiješan film. To je priča o autsajderu koji shvaća da može biti junak i želi se suočiti s opasnim ljudima kako bi zadivio nekadašnju ljubav. Neki članove naše postave govore da ako vam se ovaj film ne svidi, znači da nemate dušu", rekao je Leitch.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.