Ovi glumci su požalili uloge u popularnim filmovima

Screenshot: Youtube

ČAK i najugledniji holivudski glumci ponekad rade greške kada je u pitanju odabir filmova, a dokaz tome je i nedavna lista koju je objavio britanski portal Far Out, a koja prikazuje neke od najpoznatijih glumaca svih vremena koji su požalili određene uloge u svojoj karijeri. 

Dok su neki od ovih glumaca požalili filmove koji su bili i kritički i komercijalni neuspjesi, drugi nisu bili zadovoljni sa svojim ulogama u blockbusterima i prestižnim filmovima koji su dobivali nominacije za Oscare. U nastavku otkrijte što su sve požalila neka od najtraženijih lica Hollywooda. 

Christian Bale 

Iako je trilogija Vitez tame dokaz da Bale može biti vodeće lice popularne franšize, Oscarom nagrađeni glumac se nije proslavio svojom ulogom u četvrtom filmu franšize o Terminatoru, nazvanom Terminator: Spasenje. Glumac je više puta izjavio da mu je žao što je radio na tom filmu. 

"To mi je veliki trn u oku jer sam se nadao da ćemo oživjeti franšizu", izjavio je glumac u jednom podcastu. "Nažalost, još u fazi produkcije se vidjelo da se to neće dogoditi. To je prava šteta."

George Clooney 

Svi obožavatelji Georgea Clooneyja već su upoznati s Batmanom & Robinom, superherojskim promašajem koji je režirao Joel Schumacher. Mnogi smatraju da je Batman & Robin najgori film u glumčevoj karijeri, a s time se slaže i sam Clooney, koji vjeruje da zbog tog filma godinama nije dobio pozivnicu za Comic Con. 

"Mislim da zbog Batmana nisam dobio pozivnicu za Comic Con zadnjih 20 godina. Tamo sam baš upoznao Adama Westa i ispričao mu se. Žao mi je zbog bradavica na Batmanovom kostimu. 

Tom Cruise

Cruise je poznat kao zvijezda nekih od najvećih blockbustera svih vremena, od Top Guna do Nemoguće misije, ali jedan film koji je stvarno požalio je fantastični avanturistički film Legenda iz 1985., u kojem je glumio uz Tima Curryja, Miu Saru i Davida Bennenta. 

"Kao prvo, novinari su se uhvatili tog filma i sve su počeli preuveličavati", izjavio je Cruise o Legendi. "Nikada više ne želim raditi na takvom filmu."

Viola Davis 

Viola Davis je mnogima poznata zbog filma Tajni život kućnih pomoćnica, u kojem se pojavila uz Emmu Stone i za koji je dobila nominaciju za Oscara. No glumica je izjavila da je Tajni život kućnih pomoćnica film o bijelom spasiocu i da je ulogom u tom filmu "izdala sebe i svoj narod."  

"Imala sam osjećaj da se na kraju dana nisu čuli glasovi sluškinja. Ja znam Aibileen. Ja znam Minny. One su moja baka. One su moja mama", rekla je Davis. "A ako radite film u kojem je cijela premisa: Želim znati kako je raditi za bijelce i odgajati djecu u 1963. godini, onda želim čuti što one stvarno misle u tome. To nisam čula tijekom filma."

Tom Hanks 

Jedan od najomiljenijih glumaca svih vremena, Tom Hanks, jednom je prilikom izjavio da mu je Vatromet taštine iz 1990. godine bio jedna od najvećih pogrešaka u karijeri, jer nije bio zadovoljan adaptacijom poznatog romana Toma Wolfea. 

"Kad smo radili na tome filmu, bio je ogroman. Nismo ga mogli snimati nigdje u New Yorku. Svi su pričali o njemu", prisjetio se Hanks. "Svi smo bili pogrešan odabir za film, pogotovo ja. Ne možete uzeti roman poput ovog kojeg je napisao Tom Wolfe, koji je promijenio način na koji ljudi pričaju i razmišljaju, i pretvoriti ga u zadovoljavajući film… Ili promijeniti ono o čemu priča izvorni materijal. Postoji šansa da to jednostavno neće funkcionirati u filmu." 

Brad Pitt 

Epski spektakl Troja, redatelja Wolfganga Petersena, bio je jedan od najvećih blockbustera ranih 2000-ih, no Brad Pitt, koji je u filmu utjelovio heroja Ahileja, izjavio je da ga je film razočarao, pogotovo nakon suradnji s redateljima poput Davida Finchera. 

"Nisam se mogao maknuti iz sredine kadra. To me izluđivalo. Razmazila me je suradnja s Davidom Fincherom. Da se razumijemo, ovo nije napad na Wolfganga Petersena; njegov film Das Boot je jedan od najboljih filmova svih vremena. Ali Troja je negdje tijekom snimanja postala komercijalizirani film. Svaki kadar je govorio: ‘Ovdje je heroj!’ Filmu je nedostajala tajnovitost", rekao je Pitt o svjetskom hitu. 

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds je oduševio fanove svojim prikazom Deadpoola, ali prije nego što je utjelovio sarkastičnog antiheroja, Reynolds je u svijet superheroja kročio DC-jevim filmom Green Lantern iz 2011.

"Problem s Green Lanternom je bio taj da nitko nije shvatio o čemu se tu točno radi. Uz to, film je bio žrtva holivudskog procesa u kojem se prvo radi poster za film, pa se bira datum premijere i tek na kraju dolazi pisanje scenarija", rekao je Reynolds.

Sylvester Stallone 

Uz hitove kao Rocky i Rambo, Sylvester Stallone je bio kralj Hollywooda u 70-ima i 80-ima, no jedna stvar koju je Stallone požalio u svojoj dugogodišnjoj karijeri bila je adaptacija stripova o Sucu Dreddu.   

"Najveća greška koju sam u napravio u životu je bio nemarni pristup Sucu Dreddu… To je mogla biti fantastična, nihilistična, zanimljiva vizija budućnosti - sudac, porota i krvnik. Taj film me je jako razočarao", rekao je Stallone. 

Meryl Streep

Tri Oscara i 21 nominacija za prestižnu nagradu su dokaz da je Meryl Streep jedna od najboljih glumica svih vremena. Među glumičinim brojnim nominacijama za Oscara se našla i ona za njenu ulogu u filmu Žena francuskog poručnika, s kojom Streep nije bila zadovoljna. 

"Film mi je djelovao umjetno jer sam utjelovila glumicu koja glumi ženu francuskog poručnika. U isto vrijeme sam bila američka glumica koja glumi britansku ženu. Bila sam mlada i nova u svemu tome. Nisam se uživjela u ulogu", objasnila je Streep.

Kate Winslet

Zvijezda Titanica Kate Winslet ne žali za puno toga u svojoj uspješnoj karijeri, ali joj je žao što je ikada surađivala s kontroverznim redateljima Romanom Polanskim i Woodyjem Allenom. Winslet je s Polanskim radila na filmu Bračne svađe iz 2011. godine, a s Allenom na drami Vrtuljak životu iz 2017. godine. 

"Mislim si: Koji vrag sam radila s Woodyjem Allenom i Romanom Polanskim?" rekla je Winslet. "Moram preuzeti odgovornost za činjenicu da sam surađivala s obojicom. Ne mogu vratiti vrijeme unazad."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.